Αγώνες Διεθνείς αγώνες

Με τα «θηρία» θα παλέψει ο Διονύσης Λιβέρης

Στα πιο βαθιά νερά του κάρτινγκ μπαίνει νωρίς-νωρίς στην καριέρα του αυτό το Σαββατοκύριακο ο 16χρονος Έλληνας οδηγός, Διονύσης Λιβέρης, στην περίφημη πίστα του Genk στο Βέλγιο.

Φρέσκος από τις νίκες του στο Mariembourg και το Kecskemet, o Διονύσης Λιβέρης θα τρέξει στον αγώνα της ανώτατης κατηγορίας ΚΖ2 του Γερμανικού πρωταθλήματος με καρτ 50 ίππων που φτάνουν τα 150 χλμ./ώρα.

Αντίπαλοι του θα είναι οι παγκοσμίως κορυφαίοι οδηγοί και πρόσφατοι πρωταθλητές όπως οι αδελφοί Pex από την Ολλανδία, οι Γάλλοι, Iglesias και Denner, o Ιταλός Federer, o Σουηδός, Skaras και πολλοί άλλοι.

Οι οδηγοί αυτοί συμπτωματικά ή από επιλογή δεν βρίσκονται σήμερα στη Formula 1, με τους αδελφούς Pex να εξακολουθούν να προπονούνται τακτικά με πιλότους όπως ο Φερστάπεν και ο Λεκλέρκ.

O Διονύσης Λιβέρης θα τρέξει και πάλι με την Βέλγικη ομάδα DAEMS, αλλά με μάνατζερ για την κατηγορία αυτή τον περυσινό παγκόσμιο πρωταθλητή, Patrik Hajek από την Τσεχία.  Προπονητής του είναι ο κορυφαίος Έλληνας καρτίστας, Γιάννης Αντωνιάδης.

Η διοργάνωση θα μεταδοθεί ζωντανά από τη Γερμανική Λέσχη ADAC στο youtube στη διεύθυνση https://livestream.com/kart-data/dkm-2019-04 από τις δοκιμαστικές του Σαββάτου.

Ο Έλληνας οδηγός έχει την υποστήριξη της EΛΒΑΛ-ΧΑΛΚΟΡ με τα άφλεκτα σύνθετα υλικά etalbondA2, της ομογενούς οικογένειας Spanos με την ομάδα αμερικανικού φουτμπολ Los Angeles Chargers, της ενεργειακής εταιρείας ContourGlobal και της Chipita-7Days.

Δελτίο Τύπου

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου