13 Νοε 2017

Μια ακόμα BMW από το M Division για τον Marc Marquez

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2017 στο MotoGP παραλαμβάνει ως έπαθλο για πέμπτη συνεχόμενη φορά μία ακόμα τετράτροχη δημιουργία του M Division. Για την περίσταση, μια M4 CS.

Marc Marquez - BMW M4 CS

Η BMW, όντας ένας από τους βασικότερους υποστηρικτές-χορηγούς του MotoGP, της κορωνίδας, με άλλα λόγια, του μηχανοκίνητου αθλητισμού σε δύο τροχούς, προσφέρει ως δώρο-έπαθλο από το 2003 μέχρι και σήμερα μια τετράτροχη δημιουργία του M Division στον αναβάτη με τους περισσότερους βαθμούς στο πρωτάθλημα BMW M Awards που έχει ως κριτήριο τις επιδόσεις στις Κατατακτήριες Δοκιμές κάθε αγώνα καθ' όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν. Φέτος και για πέμπτη συνεχόμενη φορά στην πενταετή μόλις καριέρα του στην premier class του θεσμού, ο 24χρονος αναβάτης της Respol Honda, Marc Marquez, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2017, είναι και πάλι ο μεγάλος τροπαιούχος παραλαμβάνοντας χθες τα κλειδιά μιας ολοκαίνουργιας M4 CS σε ειδική εκδήλωση-απονομή που πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο του 18ου και τελευταίου αγώνα για φέτος που πραγματοποιήθηκε σε πανηγυρική ατμόσφαιρα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στην πίστα της Βαλένθια της Ισπανίας.

Από το 2013 μέχρι και σήμερα, χάρη στις 45 συνολικά pole positions που έχει αποσπάσει στο MotoGP, ο ταλαντούχος Ισπανός αναβάτης έχει ήδη στην προσωπική του συλλογή μια M6 Coupe, μια M4 Coupe, μια M6 Convertible και μια M2 Coupe.

Αξίζει να σημειώσουμε πως πρωταθλητές στο BMW M Awards στο περελθόν έχουν αναδειχθεί από τρεις φορές οι Valentino Rossi και Casey Stoner. Από τη μερία του, ο Jorge Lorenzo έχει κατακτήσει το σχετικό βραβείο δύο χρονιές, ενώ από μία διάκριση έχουν αποσπάσει οι Sete Gibernau και Nicky Headen._Χ.Α.

Διαβάστε επίσης: MotoGP – Βαλένθια: Νίκη στον Pedrosa, πρωτάθλημα στον Marquez

Περισσότερες φωτογραφίες:
  • Marc Marquez - BMW M Awards 2013
  • Marc Marquez - BMW M Awards 2014
  • Marc Marquez - BMW M Awards 2015
  • Marc Marquez - BMW M Awards 2016
  • Marc Marquez - BMW M4 CS
  • Marc Marquez - BMW M4 CS