Αγώνες Διεθνείς αγώνες

MotoGP: O Francesco Bagnaia στην Ducati το 2021

O Francesco Bagnaia θα γίνει ο έτερος οδηγός της εργοστασιακής ομάδας της Ducati, παραμένοντας δίδυμο με τον Jack Miller.

Η Ducati πήρε τελικά την απόφαση να προβιβάσει στην εργοστασιαστική Desmosedici όχι μόνο τον Jack Miller, στην θέση του Danilo Petrucci, αλλά και τον Francesco Bagnaia, τον έτερο αναβάτη της Pramac, στην θέση του Andrea Dovizioso.

Ο 23χρονος Ιταλός έχει κάνει μία πολλά υποσχόμενη σεζόν ως τώρα, έχοντας χάσει και την ευκαιρία για την πρώτη του νίκη στη Χερέθ, αλλά και στη Βαρκελώνη προ ημερών.

Το ράγισμα που υπέστη στο Μπρνο τον είδε να χάνει τρεις αγώνες μέχρι να αναρρώσει, όμως επέστρεψε και στο Μιζάνο πήρε μία εντυπωσιακή 2η θέση.

Έτσι, η Ducati είδε αυτά που ήθελε και αποφάσισε να δώσει την προαγωγή και στους δύο αναβάτες της Pramac, δημιουργώντας ένα άκρως νεανικό και ενδιαφέρον δίδυμο για το 2021.

Παράλληλα, ο Johann Zarco θα γίνει αναβάτης της Pramac, έχοντας συμβόλαιο με την Ducati και για το 2021, ενώ στην ομάδα προβιβάζεται από τη Moto2 κι ο Jorge Martin._Δ.Μ.

Ψηφίστε το πιο όμορφο sport coupe των τελευταίων 50 ετών. Προσοχή, δεν αναζητούμε το καλύτερο αλλά το πλέον όμορφο από το 1970 μέχρι σήμερα.

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου