Αγώνες Διεθνείς αγώνες

Νίκη για τους Παπαδημητρίου-Harryman στην Ιταλία

Οι Γιάννης Παπαδημητρίου-Allan Harryman αναδείχθηκαν νικητές στο χωμάτινο Ράλλυ Val d' Orcia, μοιραζόμενοι ένα Skoda Fabia R5 που προετοίμασε η ιταλική Delta Rally.

Η συμμετοχή του Γιάννη Παπαδημητρίου σε διεθνείς αγώνες αποτελεί συνήθεια για τον Πρωταθλητή Ελλάδος 1999, ο οποίος δοκιμάζει συχνά τις δυνάμεις του απέναντι σε ισχυρό ανταγωνισμό. Με τη συμμετοχή του στο Ράλλυ Della Val d' Orcia, ο Έλληνας οδηγός ξεκίνησε ιδανικά την αγωνιστική σεζόν, κατακτώντας την πρώτη του φετινή νίκη.

Το Ράλλυ Della Val d' Orcia πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, έχοντας ως επίκεντρο το Radicofani της πανέμορφης Τοσκάνης. Το πρόγραμμα περιλάμβανε 6 ειδικές διαδρομές (3 επαναλαμβανόμενες) με συνολικό 63,5 αγωνιστικών χιλιομέτρων. Ο αγώνας συγκέντρωσε 92 συμμετοχές, 21 εκ των οποίων εντάσσονταν στην κατηγορία των αυτοκινήτων προδιαγραφών R5.

Giannis PapadimitriouΓιάννης Παπαδημητρίου

Οι Γιάννης Παπαδημητρίου-Allan Harryman έδειξαν εξαρχής ότι θα πρωταγωνιστήσουν και έφτασαν στη νίκη, σημειώνοντας 3 φορές τον ταχύτερο χρόνο. Η επιτυχία αυτή ήρθε με αρκετή άνεση, καθώς το ελληνοβρετανικό πλήρωμα ολοκλήρωσε τον αγώνα με διαφορά 33,2'' και 35,6'' από τους Ιταλούς Andrea Carella-Enrico Bracchi (Skoda Fabia R5) και Andrea Maselli-Milena Danese (Hyundai i20 R5) που ακολούθησαν, αντίστοιχα.

Allan Harryman

Allan Harryman

Μακάρι, οι Γιάννης Παπαδημητρίου-Αllan Harryman να συμμετάσχουν και φέτος σε αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος, αφού η παρουσία τους είναι δεδομένο πως αναβαθμίζει το χώρο.

 

Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Τουρκίας;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου