Αγώνες Διεθνείς αγώνες

O Chris Ingram διοργανώνει Virtual Rally Challenge με Seajets Ράλλυ Ακρόπολις

Ο Πρωταθλητής Ευρώπης Ράλλυ 2019, Chris Ingram, διοργανώνει το δικό του διαδικτυακό Rally Challenge, που περιλαμβάνει 4 αγώνες, μεταξύ των οποίων και το Seajets Ράλλυ Ακρόπολις.

Μετά τον Oliver Solberg, ακόμη ένας νεαρός οδηγός δημιούργησε το δικό του εικονικό Rally Challenge. Ο λόγος για τον Βρετανό Chris Ingram, Πρωταθλητή Ευρώπης 2019, ο οποίος δημιούργησε ένα Challenge 4 αγώνων, σε περιβάλλον Dirt Rally 2.0.

Το "Motorsport News Chris Ingram Rally Challenge" περιλαμβάνει 4 αγώνες, τους οποίους επέλεξε ο 25χρονος οδηγός, με βάση την ποικιλία του οδοστρώματος και βέβαια, τη φήμη τους. Κάθε συμμετέχων, θα έχει τη δυνατότητα επιλογής από αυτοκίνητα προδιαγραφών R5. Οι αγώνες θα έχουν διάρκεια 7 ημερών (Παρασκευή έως Πέμπτη), ενώ ο επόμενος αγώνας θα ξεκινάει αμέσως μετά. Όσοι θέλουν να λάβουν μέρος, θα πρέπει να αναζητήσουν το Motorsport News Chris Ingram Challenge, στο κομμάτι "Clubs" του DiRT Rally.

O πρώτος αγώνας, που είναι το Ράλλυ Μόντε Κάρλο, έχει ήδη ξεκινήσει.

Ingram Rally Challenge

Το πρόγραμμα αγώνων του Challenge που δημιούργησε ο Chris Ingram είναι:

1. Michelin Ράλλυ Μόντε Κάρλο (16-23 Απριλίου)

2. Toksport Ράλλυ Φινλανδίας (24-30 Απριλίoυ)

3. Seajets Ράλλυ Ακρόπολις (1-7 Μαΐου)

4. CarFinance247 Ράλλυ Μεγάλης Βρετανίας (8-14 Μαΐου)

Το συγκεκριμένο είδος εικονικών αγώνων γνωρίζει σημαντική άνθιση, αφού και η Skoda Motorsport ανακοίνωσε το δικό της "Challenge", και πάλι σε περιβάλλον Dirt 2.0.

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου