Αγώνες Διεθνείς αγώνες

O Στάθης Ξηνταβελόνης αναλαμβάνει Team Manager της BirelArt Junior Official Team

Από σήμερα ο Στάθης Ξηνταβελόνης αναλαμβάνει τη θέση του Team Manager, στην ομάδα της Birel Art Junior Official Team.

Μια μοναδική εξέλιξη για τα χρονικά του ελληνικού καρτ θα έχουμε το 2019. O Στάθης Ξηνταβελόνης, γνωστός στην Ελλάδα μέσα από την Zorri MTS, θα είναι Team Manager της BirelArt Junior Official Team. Πρόκειται για μια μοναδική μέχρι σήμερα πρόταση στο χώρο του ελληνικού καρτ μιας και είναι η πρώτη φορά που Έλληνας θα διοικεί επίσημη εργοστασιακή ομάδα στο εξωτερικό.

H BirelArt Junior Official Team είναι η εργοστασιακή ομάδα της BirelArt (μια από τις κορυφαίες εταιρίες στον κόσμο), που εξελίσσει τα καρτ νέας γενιάς και έχει κάτω από την ομπρέλα της τους καλύτερους οδηγούς ανά τον κόσμο. Μανατζάρει αλλά και προπονεί το φυτώριο των οδηγών του παγκόσμιου στερεώματος, κάποιοι από τους οποίους έχουν πιθανότητα να καταλήξουν ακόμα και στην F1.

Η πρόταση έγινε από τον πρώην οδηγό της F1 Giorgio Pantano, ιδιοκτήτη της ομάδας, μετά τη συνεργασία που είχαν το 2018. Με μεγάλη τιμή και συγκίνηση ο κ. Ξηνταβελόνης αποδέχτηκε την πρόταση και για το 2019 θα είναι και επίσημα Team Manager της BirelArt Junior Official Team. Είναι μια αναγνώριση ηθική αλλά και επαγγελματική που σίγουρα δεν έχει προηγούμενο στην χώρα μας, ανοίγοντας διάπλατα την πόρτα σε πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες.

Για το 2019 οι υποχρεώσεις και οι αγώνες που θα έχει η νέα ομάδα σε όλη την Ευρώπη είναι μεγάλες (WSK, European και World Championship OK & OKJ) και καθίσταται σαφές ότι για μεγάλο χρονικό διάστημα ο κ. Ξηνταβελόνης θα απουσιάζει από την Ελλάδα.

Η Zorri Mts θα συνεχίσει το αγωνιστικό – προπονητικό  της πρόγραμμα που αφορά την Ελλάδα, έχοντας την συνεχή επίβλεψη από τον κ. Ξηνταβελόνη, ο οποίος θα φροντίσει να μην απουσιάζει από τους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος καθώς και από συγκεκριμένες προπονήσεις που έχουν προγραμματιστεί για το 2019.

Τέλος η συνεργασία αυτήμπορεί να αποτελέσει μια μοναδική ευκαιρία για Έλληνες οδηγούς που επιθυμούν να συμμετέχουν και να διακριθούν στο εξωτερικό με πολύ καλές προϋποθέσεις και το ψυχολογικό πλεονέκτημα της κοινής γλώσσας.

Δελτίο Τύπου

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου