top icon
Διεθνείς αγώνες

Oι 24 ώρες του Le Mans ξεκίνησαν – Πώς θα τις παρακολουθήσετε

Ο τέταρτος γύρος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Αντοχής της FIA 2024, οι 24 ώρες του Le Mans, ξεκίνησαν. Δείτε πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε τη δράση στην πιο θρυλική διαδρομή του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Oι 24 ώρες του Le Mans ξεκίνησαν μόλις, με την Porsche 963 #6 της Penske Motorsport να ξεκινά τον αγώνα από την πρώτη θέση. Ωστόσο, προγνωστικά για την τελική νίκη και την άνοδο στην κορυφή του βάθρου, δεν υπάρχουν. Ο αγώνας φέτος θα είναι αμφίρροπος, λένε οι περισσότεροι. Αρκετοί επίσης υποστηρίζουν ότι όλα θα κριθούν μεταξύ των Porsche και των Ferrari. Κανείς όμως δεν μπορεί να είναι σίγουρος. Πριν λίγες ώρες, στο warm-up, ένα από τα αγωνιστικά της Toyota προσέκρουσε σε προπορευόμενο αγωνιστικό και έπαθε κάποιες ζημιές. Περιμένοντας την εκκίνηση, οι θεατές είδαν και το hydrogen πρωτότυπο της Alpine, ήταν πολύ εντυπωσιακό, όπως και το ευμεγέθες τρόπαιο του αγώνα. Παρακάτω θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε για το πού και πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε τον 24ωρο αγώνα από το σπίτι σας.

Le Mans

ΕΥΡΩΠΗ
Στη Γαλλία, οι 24 ώρες του Le Mans θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από την La Chaîne L’Equipe. Θα μεταδώσει τον αγώνα ζωντανά και σε ελεύθερη μετάδοση το Σάββατο 15 Ιουνίου από τις 17:00 έως τη 02:30. Την Κυριακή 16 Ιουνίου, η κάλυψη θα συνεχιστεί στις 06:00 και θα διαρκέσει μέχρι τις 18:45. Το Eurosport 1 θα προβάλλει ζωντανά και σε πλήρη μετάδοση τον αγώνα, όπως έκανε και τις τρεις περιόδους ελεύθερων δοκιμών και το Hyperpole. Τα ελεύθερα δοκιμαστικά 1 προβλήθηκαν από το Eurosport 2. Οι πλατφόρμες του Eurosport θα μεταδώσουν επίσης τη δράση του WEC σε όλη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένου του Βελγίου, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γερμανίας, της Ιταλίας και της Ισπανίας. Επιπλέον, το Discovery+ θα μεταδώσει στο συνδρομητικό ψηφιακό κανάλι του στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, τη Δανία, τη Σουηδία, τη Νορβηγία, τη Φινλανδία, την Ολλανδία και την Ιταλία. H Nova είναι η πλατφόρμα συνδρομητικής τηλεόρασης στην Ελλάδα όπου μεταδίδονται μέσω δορυφόρου τα κανάλια του δικτύου Discovery, μεταξύ αυτών και τα κανάλια Eurosport,

ΗΠΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΔΑΣ
Για τους Αμερικανούς οπαδούς, η ψηφιακή πλατφόρμα MAX, θα μεταδώσει ζωντανά ολόκληρο τον αγώνα. Μέσω του B/R Sports Add-On της MAX, η ζωντανή και on-demand κάλυψη του WEC θα επωφεληθεί από την εκτεταμένη παραγωγή 30 λεπτά πριν και μετά τους αγώνες, συμπεριλαμβανομένου ενός ειδικού ρεπόρτερ των πιτ για να φέρει τους θεατές πιο κοντά στη δράση. Παράλληλα με την MAX, το συνδρομητικό τηλεοπτικό κανάλι MotorTrend θα μεταδίδει ολόκληρο τον αγώνα. Στον Καναδά, οι οπαδοί μπορούν να συντονίζονται μέσω της συνδρομητικής ψηφιακής πλατφόρμας CTV.

ΝΟΤΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ
Για τη Νότια Αμερική, η The Bandeirantes Group θα μεταδώσει ζωντανά το μεγαλύτερο μέρος του WEC στη Βραζιλία από το Bandsports. Η συμφωνία προβλέπει τη μετάδοση του WEC μέσω του συνδρομητικού καναλιού Bandsports, της ψηφιακής πλατφόρμας Bandplay στο YouTube (που δείχνει ζωντανά ολόκληρο τον αγώνα), καθώς και του Grande Premio. Η DirecTV Sports θα προβάλλει το WEC σε όλη την κεντρική και νότια Αμερική καθώς και στην Καραϊβική (εκτός Μεξικού και Βραζιλίας) στο κανάλι DSports Motor. Το Fox Sports έχει τα δικαιώματα στο Μεξικό και θα μεταδώσει ζωντανά το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα στο Fox Sports 3.

ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
Μια τηλεοπτική συμφωνία με το Eurosport για την ήπειρο της Ασίας προβλέπει τη μετάδοση του αγώνα από το Le Mans στο Eurosport Asia που περιλαμβάνει και την Ινδία. Η Ιαπωνία, η πατρίδα της Toyota, μεταδίδει ολόκληρο τον αγώνα ζωντανά στο J Sports 1. Το διαδικτυακό κανάλι StanSport θα μεταδώσει τηλεοπτικά το WEC στην Αυστραλία. Η διαδικτυακή πλατφόρμα Doujin θα καλύψει τον αγώνα στην Κίνα.

ΑΦΡΙΚΗ
Ο μακροχρόνιος συνεργάτης του WEC SuperSport θα μεταδώσει τον 24ωρο αγώνα στους κατοίκους που ζουν στην υποσαχάρια Αφρική με τον πλήρη αγώνα ζωντανά στο Supersport Variety4 με πολλαπλές επαναλήψεις στο MSP/MSPA.

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Η επίσημη εφαρμογή FIA WEC/24 Hours of Le Mans είναι ένα must-have για κάθε πραγματικό φίλο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και των αγώνων αντοχής. Παρακολουθήστε ζωντανά τη δράση, μεταβείτε στα παρασκήνια και μείνετε συνδεδεμένοι με άλλους οπαδούς από όλο τον κόσμο. Παρακολουθήστε την κατάταξη, εντοπίστε την τοποθεσία των αγαπημένων σας αυτοκινήτων ή απλά παρακολουθήστε τον αγώνα με τον επίσημο σχολιασμό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ