Αγώνες Διεθνείς αγώνες

Οι Peter Solberg, Ken Block και Andreas Bakkerud… σε ελληνική ταβέρνα (video)

Δείτε το –ομολογουμένως- εμπνευσμένο προωθητικό βίντεο του Gymkhana Grid, που θα πραγματοποιηθεί στα τέλη του προσεχούς Οκτώβρη στη χώρα μας.

Ο φετινός μεγάλος τελικός, που θα πραγματοποιηθεί στο Μαραθώνα Αττικής, συγκεντρώνει μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αφού απέναντι στον ιδρυτή του θεσμού, Ken Block, αναμένεται να βρεθούν μερικά ακόμα σπουδαία ονόματα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ο λόγος για τον πρώην Παγκόσμιο Πρωταθλητή του WRC, και νυν του RallycrosRX, Petter Solberg, αλλά και τον ομόσταβλο του Ken Block στην ομάδα της Hoonigan στο Rallycross, Andreas Bakkerud. Οι συμμετοχές θα αγγίξουν τις 64, με τις 34 από αυτές να προέρχονται από το εξωτερικό. Οι υπόλοιπες 30 θα καλυφθούν από Έλληνες οδηγούς, οι οποίοι θα προκύψουν έπειτα από προκριματικό αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του Οκτώβρη στην πόλη του Λουτρακίου.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η πίστα θα βρίσκεται στο πάρκινγκ του Μαραθώνα, ουσιαστικά λίγο πριν από το σημείο αφετηρίας του Κλασικού Μαραθωνίου και θα διαμορφωθεί από τους τεχνικούς της Proactiοn και της Gymkhana Grid, πληρώντας όλα τα απαραίτητα στάνταρντ ασφαλείας._Χ.Α.

https://www.facebook.com/MonsterEnergy/videos/10154753287515827/

 

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου