Αγώνες Διεθνείς αγώνες

Rotax Max Challenge Grand Final: Με τη γαλανόλευκη στις αποσκευές τους

Πέρα από τη χαρά και τιμή για τον οδηγό-αθλητή να νικήσει ή να πλασαριστεί έτσι ώστε να του δοθεί η δυνατότητα να ανέβει σε μία από τις τρεις θέσεις του βάθρου, υπάρχει και κάτι ακόμα: η τεράστια τιμή να συμμετάσχει σ’ έναν Παγκόσμιο Τελικό. Ο λόγος, για το Rotax Max Challenge Grand Final.

Το Rotax Max Challenge Grand Final 2019 θα γίνει φέτος στις 19-26 Οκτωβρίου στην πίστα του Sarno στην Νάπολη. Η Ιταλική πίστα είναι γνώριμη στους Έλληνες μηχανικούς καθώς και σε πολλούς οδηγούς που έχουν λάβει μέρος εκεί σε άλλους διεθνείς αγώνες. Η πόλη του Νότου της γειτονικής μας χώρας είναι σχετικά ένας οικονομικός ταξιδιωτικός προορισμός.

Οι νικητές και φιναλίστ στις κατηγορίες του Rotax Max Challenge Ηellas 2019 θα εκπροσωπήσουν για 20η φορά την Ελλάδα στον συγκεκριμένο Παγκόσμιο τελικό-''Ολυμπιάδα''. Όλοι θα έχουν στις αποσκευές τους την γαλανόλευκη, τρέφοντας πάντα την ελπίδα της μεγάλης διάκρισης και την ώρα που θα την ''ξεδιπλώσουν''.

 Η ελληνική αποστολή αποτελείται από 8 σπουδαίους οδηγούς:

Τον Θάνο Ζάχο της ομάδας Praga Zahos Karting, τον Βενιαμίν του φετινού θεσμού Rotax Max Challenge Hellas 2019 που θα εκπροσωπήσει τα Ελληνικά χρώματα στην κατηγορία Μicro ΜΑΧ. Θα είναι η πρώτη διεθνής συμμετοχή του οδηγού. Τον ''πολυπρωταθλητή'' τα τελευταία χρόνια στις κατηγορίες mini, Γιώργο Καφαντάρη, στη δεύτερη σπουδαία του διεθνή συμμετοχή που θα δοκιμαστεί στην κατηγορία Μini Max και τον ομόσταυλο του, στην Ray Motorsport, Γιώργο Καλιφατίδη, στην κατηγορία Junior Max. O Ανδρέας Δεβετζόγλου της Galaxy Motorsport θα αγωνιστεί στην Senior Max και θα προσπαθήσει για το καλύτερο. Στην ''διτάχυτη'' DD2 Max, o Χρήστος Οικονόμου και ο Άκης Βασιλέρης και οι δύο της Prt Motorsport θα ''παίξουν'' με στόχο την διάκριση, όπως και οι ''μεγάλοι'' της ίδιας κατηγορίας Δημήτρης Ζερβός (Kartworks Racing Team) και Μανώλης Τζαμαριαδάκης στην DD2 Master Max.

Δελτίο Τύπου

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου