Αγώνες Διεθνείς αγώνες

Σε επέμβαση στον εγκέφαλο υποβάλλεται ο Zanardi - Σοβαροί οι τραυματισμοί του

Σε μία λεπτή εγχείρηση εγκεφάλου υποβάλλεται αυτήν την ώρα ο Alex Zanardi, έχοντας υποστεί σοβαρούς τραυματισμούς στο κεφάλι μετά το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη.

Ο Zanardi ενεπλάκη σε τροχαίο νωρίτερα σήμερα, όταν κατά τη διάρκεια αγώνα ποδηλασίας με χέρια στην Πιέντσα, περιοχή της Τοσκάνης, χτυπήθηκε από μεγάλο όχημα, φορτηγό όπως μεταδίδει το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA.

Οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για σοβαρό τραυματισμό, με την κατάσταση του δύο φορές πρωταθλητή CART και Παραολυμπιονίκη να είναι κρίσιμη.

Το νοσοκομείο Santa Maria alle Scotte, στο οποίο και μεταφέρθηκε αμέσως μετά το χτύπημα, εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία γνωστοποιεί πως ο Ιταλός υπέστη κρανιοεγκεφαλικά τραύματα, με αποτέλεσμα να είναι αναγκαία η επέμβαση στον εγκέφαλό του. 

Σύμφωνα με τον μάνατζέρ του, ο Zanardi είχε τις αισθήσεις του όταν έφτασε στο νοσοκομείο.

Ο Zanardi αποτελεί έναν σπουδαίο μαχητή της ζωής, όταν μετά τον διπλό ακρωτηριασμό του το 2001 επέστρεψε στους αγώνες αυτοκινήτων, ενώ ξεκίνησε την ποδηλασία με χέρια, φτάνοντας να γίνει δύο φορές Παραολυμπιονίκης, σε Λονδίνο και Ρίο._Δ.Μ.

 

 

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου