Αγώνες Διεθνείς αγώνες

Toyota Gazoo Racing: O Alonso παραδίδει τη σκυτάλη στον Hartley μετά το Le Mans

Μετά τον φετινό 24ωρο αγώνα αντοχής του Le Mans, ο δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1, Fernando Alonso, παραδίδει τη θέση του στην ομάδα της Toyota Gazoo Racing στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής (WEC) στον Brendon Hartley.

Ο Fernando Alonso, ο οποίος θα «εξερευνήσει» νέες περιπέτειες στο μηχανοκίνητο αθλητισμό στην οικογένεια της Toyota Gazoo Racing, κλείνει τον κύκλο του στο WEC συμμετέχοντας για τελευταία φορά φέτος, μαζί με τους Sébastien Buemi και Kazuki Nakajima, στις 24ώρες του Le Man. Ο Νεοζηλανδός, δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο WEC και νικητής στο LeMans το 2017, Brendon Hartley, θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του πίσω από το τιμόνι της TS050 Hybrid τη μέρα των επίσημων δοκιμών εν όψει του 24ώρου αγώνα στο Le Mans στις, 2 Ιουνίου.

Ο Brendon Hartley εντάσσεται μαζί με τους Mike Conway, Kamui Kobayashi, José María López, Sébastien Buemi και Kazuki Nakajima στην οικογένεια της Toyota Gazoo Racing στο WEC την επόμενη σεζόν, η οποία αρχίζει την 1η Σεπτεμβρίου στο Silverstone και ολοκληρώνεται στις 14 Ιουνίου του 2020 στο Le Mans.

«Απόλαυσα την παρουσία μου στην Toyota Gazoo Racing στο WEC. Αυτό το κεφάλαιο όμως τελειώνει. Το να κερδίσω στο Le Mans αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα σημεία της καριέρας μου στο πλαίσιο της πρόκλησης του Triple Crown. Και για αυτό θα θυμάμαι για πάντα τη νίκη που πέτυχα μαζί με την ομάδα την περασμένη χρονιά. Τώρα είναι μία καλή συγκυρία για νέες προκλήσεις, και αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες ευκαιρίες μέσα στη Toyota Gazoo Racing. Εύχομαι στον Brendon το καλύτερο για την επόμενη σεζόν. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της ομάδας», δήλωσε ο Fernando Alonso._Χ.Α.

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου