13 Νοε 2017

WRC: Neuville – Mikkelsen στο Monza Rally Show!

Ο Thierry Neuville και ο Andreas Mikkelsen θα λάβουν μέρος στο Monza Rally Show, όχι με δύο αυτοκίνητα, αλλά ως πλήρωμα!

Δεν είναι μυστικό, ότι οι Thierry Neuville και Andreas Mikkelsen είναι πολύ καλοί φίλοι και ουσιαστικά περνούν πολύ χρόνο μαζί εκτός αγώνων. Και οι δύο μένουν στο Μονακό, τα σπίτια τους είναι πολύ κοντά και δεν κρύβουν ότι είναι κολλητοί. Μια ματιά στους λογαριασμούς και των δύο στο instagram θα σας πείσει για του λόγου το αληθές. Στις αρχές Δεκεμβρίου, και συγκεκριμένα στις 1-3 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί στην Ιταλία το Monza Rally Show, στο οποίο οι δύο οδηγοί της Hyundai θα λάβουν μέρος. Το εντυπωσιακό στοιχείο της όλης ιστορίας, είναι ότι θα συμμετάσχουν ως πλήρωμα, οδηγώντας ένα Hyundai i20 WRC προδιαγραφών 2016 εναλλάξ! Ο αγώνας περιλαμβάνει εννέα ειδικές διαδρομές, με επίκεντρο την θρυλική πίστα της Monza, ενώ το Hyundai ανήκει στην ιταλική ΗΜΙ. O Neuville έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στο συγκεκριμένο αγώνα, ο οποίος παραδοσιακά προσελκύει μεγάλα ονόματα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, όπως ο Valentino Rossi! “Από το 2015 όταν είχα πάρει μέρος για πρώτη φορά και είχα τερματίσει δεύτερος πίσω από τον Valentino Rossi, ανυπομονούσα να συμμετάσχω ξανά στον αγώνα”, είπε ο Βέλγος οδηγός της Hyundai και συνέχισε: “Το είχα απολαύσει και το γεγονός ότι φέτος θα μοιραστώ το αυτοκίνητο με τον Andreas το κάνει ακόμα πιο διασκεδαστικό. Οι θεατές δημιουργούν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στη Monza και το απολαμβάνεις να οδηγείς μπροστά τους.”

Ο Andreas Mikkelsen από την πλευρά του, ετοιμάζεται για την πρώτη του συμμετοχή στον αγώνα. “Είμαι σίγουρος ότι θα το διασκεδάσουμε! Θα είναι η πρώτη μου φορά εκεί, αλλά έχω ακούσει πολλά ειδικά για τους θεατές. Και οι δύο θα κάνουμε ότι είναι καλύτερο για να τους προσφέρουμε θέαμα”. Εμείς από την πλευρά μας, σίγουρα θα περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε τα βίντεο από το εσωτερικό του αυτοκινήτου, και την προσπάθεια των εργοστασιακών οδηγών της Hyundai να διαβάσουν τις σημειώσεις..._Π.Τ.

Περισσότερες φωτογραφίες: