Αγώνες Eλληνικοί αγώνες

18η Ανάβαση Κύμης "Γιάννης Ηλιόπουλος": Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος

Στο γραφικό λιμάνι της Κύμης το πρωί του Σαββάτου 26 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε ο Διοικητικός και Τεχνικός  Έλεγχος της 18ης Ανάβασης Κύμης "Γιάννης Ηλιόπουλος".

Τα πάντα είναι έτοιμα για την 18η Ανάβαση Κύμης "Γιάννης Ηλιόπουλος", αγώνα που διοργανώνεται από το Αθλητικό Σωματείο Start Line στις 26-27 Σεπτεμβρίου και αποτελεί τον 3ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκινήτων και τον 1ο και 2ο γύρο του  Πρωταθλήματος ΣΟΑΑ Ενιαίου Skoda.

Από την διαδικασία του Διοικητικού και Τεχνικού Ελέγχου πέρασαν με επιτυχία 69 αγωνιζόμενοι. Ο Αθανάσιος Κουρνιάτης Ford Escort RS 2000 δεν εμφανίστηκε και δεν θα εκκινήσει τον αγώνα.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου 26 Σεπτεμβρίου περιλαμβάνει τις Χρονομετρημένες Δοκιμές στη διαδρομή των 2,85 χιλιομέτρων και των 52 στροφών, ενώ ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, με τους οδηγούς να πραγματοποιούν 2 χρονομετρημένα σκέλη.

Kymi

Η 18η Ανάβαση Κύμης "Γιάννης Ηλιόπουλος" θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από το διαδικτυακό κανάλι Sportal TV.

Η 18η Ανάβαση Κύμης "Γιάννης Ηλιόπουλος" θα διεξαχθεί με βάση τις τρέχουσες οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τη διεξαγωγή αγωνιστικών δραστηριοτήτων, καθώς και βάσει του εγκεκριμένου Υγειονομικού Πρωτοκόλλου της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (Ο.Μ.Α.Ε), όσον αφορά στους αγώνες Αναβάσεων. Όπως προβλέπεται από τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού που ισχύουν αυτή τη στιγμή, ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία θεατών.

Πρόγραμμα 18ης Ανάβασης Κύμης "Γιάννης Ηλιόπουλος"

Εκκίνηση αγώνα: Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, ώρα 11:30

Tελικός Τεχνικός: Έλεγχος Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου,  μετά τη λήξη του 2ου σκέλους , στον χώρο του Parc Fermé

Δημοσίευση προσωρινών αποτελεσμάτων: Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, ώρα 14:30

Απονομή Επάθλων: Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, Κεντρική πλατεία Κύμης, μετά την λήξη του αγώνα

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 9812341

Δελτίο Τύπου

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου