Αγώνες Eλληνικοί αγώνες

1η Ανάβαση Ελασσόνας

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 5-6 Νοεμβρίου η 1η Ανάβαση Ελασσόνας.

Με σύμμαχο τον καιρό χιλιάδες κόσμου βρέθηκαν στη διαδρομή του αγώνα, απολαμβάνοντας το θέαμα των 35 αγωνιστικών αυτοκινήτων, από όλη την Ελλάδα που μάχονταν για τον καλύτερο χρόνο. Ο αγώνας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους αγωνιζομένους, στους θεατές, στους τηλεθεατές και στους φορείς του Δήμου Ελασσόνας αλλά και όλου του Νομού Λάρισας. Η Λέσχη Αυτοκινήτου & Μοτοσικλέτας Καλλιθέας Ελασσόνας (ΛΑΜΚΕ) κατάφερε να διοργανώσει την πρώτη της Ανάβαση, βάζοντας τον πήχη ψηλά καθώς κατάφερε να πραγματοποιήσει όλα αυτά που για πολλούς φάνταζαν αδύνατα.

Ο Νίκος Μπότης με BMW M3 σημείωσε τον καλύτερο χρόνο της ημέρας. Ταυτόχρονα ήταν ο νικητής της κατηγορίας Saloon ατμοσφαρικά. Ο Κώστας Λαζαρίδης με Mitsubishi Lancer Evo 8, πέτυχε τον 2ο καλύτερο χρόνο ημέρας, κερδίζοντας παράλληλα την πρώτη θέση στην κατηγορία Saloon Turbo. Ο Γιάννης Κωνσταντινίδης με Citroen ZX kit car, είχε τον τρίτο καλύτερο χρόνο και την πρώτη θέση στην κατηγορία έως 2.000 κυβικά. Ο Δημήτρης Κακαράντζας με τη BMW M3 E36, ήταν ο μεγάλος νικητής της κατηγορίας 2000+. Στην κατηγορία των 1600 κυβικών που είχε τον μεγαλύτερο ανταγωνισμό, νικητής αναδείχτηκε ο Αποστόλης Βεργοζήσης.

Η ΛΑΜΚΕ ευχαριστεί τον Δήμο Ελασσόνας που φιλοξένησε τον αγώνα, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την Γενική Περ. Αστ. Δ/νση Θεσσαλίας, την Αστ. Δ/νση Λάρισας, το τμήμα Τροχαίας Ελασσόνας, το Αστ.Τμήμα Ελασσόνας, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το ΕΚΑΒ. Θερμές ευχαριστίες στις λέσχες αυτοκινήτων από όλη την Ελλάδα που με τα έμπειρα μέλη τους βοήθησαν στη στελέχωση του απαιτούμενου ανθρώπινου δυναμικού που χρειάζεται ένας τέτοιας αγώνας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον μέγα χορηγό του αγώνα, τις Ταχυμεταφορές SPRINDER του Χρήστου Ουζουνίδη και σε όλους τους χορηγούς που βοήθησαν οικονομικά την διοργάνωση ενός αγώνα τέτοιου επιπέδου. Ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας, καθώς και όλους όσους πρόβαλλαν τον αγώνα μας.

 

Συνημμένα Αρχεία

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου