Αγώνες Eλληνικοί αγώνες

1ος γύρος Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας (Μέγαρα, 3-4 Οκτωβρίου): Pre-race trackday την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου

Σε συνέχεια της αναγγελίας του 1ου φετινού αγώνα για το Πρωτάθλημα Ταχύτητας, που θα διεξαχθεί στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων στις 3-4 Οκτωβρίου, το Αθλητικό Σωματείο ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α. ανακοίνωσε τη διοργάνωση  pre-race trackday, την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου, σε συνεργασία με το HTTC.

Το Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων θα υποδεχτεί τους αγωνιζόμενους την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου, για τις τελευταίες δοκιμές του αυτοκινήτου τους αλλά και για τον Διοικητικό και Τεχνικό Έλεγχο του αγώνα.

Την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου, λίγες ώρες πριν από τον εναρκτήριο αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2020 στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων, οι οδηγοί θα μπορούν να δοκιμάσουν τα αυτοκίνητά τους στο pre-race trackday που θα διοργανώσει η Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής σε συνεργασία με το HTTC.

Ν2

Το pre-race trackday θα διεξαχθεί σε καθεστώς open pit-lane, με έως 10 αυτοκίνητα ταυτόχρονα εντός πίστας. Οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα να σχηματίσουν ομάδες διαφορετικής δυναμικότητας, αν οι συνθήκες το επιβάλουν. Ο μέγιστος αριθμός συμμετοχών είναι 50. Προτεραιότητα συμμετοχής έχουν οι οδηγοί των αγώνων ταχύτητας και του HTTC, ενώ αν υπάρξουν κενές θέσεις θα μπορούν να καλυφθούν από τρίτους.

Την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί στα pits της πίστας ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος του αγώνα. Στη συνέχεια, οι ομάδες θα μπορούν να διαμορφώσουν το χώρο που θα τους υποδείξουν οι διοργανωτές. Κάθε οδηγός θα μπορεί να συνοδεύεται μόνο από 2 συνοδούς/μηχανικούς. Δεν θα επιτρέπεται η παρουσία θεατών. Η θερμομέτρηση πριν την είσοδο θα είναι υποχρεωτική για όλους (οδηγούς, συνοδούς). Για την επιτάχυνση της διαδικασίας, παρακαλείται κάθε εμπλεκόμενος να φέρει εκτυπωμένες και συμπληρωμένες δύο δηλώσεις:
1. Φόρμα συμμετοχής https://httc.com.gr/events-participation
2. Δελτίο καταγραφής https://httc.com.gr/wp-content/uploads/2020/05/Deltio_Katagrafis_V3.pdf

Έναρξη εκδήλωσης 10:00 – Λήξη 17:00

Κόστος συμμετοχής: €70 +ΦΠΑ.

Το Σαββατοκύριακο του αγώνα οι οδηγοί είναι υποχρεωμένοι να προσέλθουν στην πίστα με συμπληρωμένο το Έντυπο Προαγωνιστικού Ιατρικού Ιστορικού Αθλητών (5 σελίδες) που θα βρουν στα Έντυπα / φόρμες προς συμπλήρωση, εδώ: https://gga.gov.gr/component/content/article/278-covid/2981-covid19-sports

HTTC

Όλοι οι υπόλοιποι (συνοδοί, μηχανικοί) θα συμπληρώσουν το δελτίο καταγραφής: https://httc.com.gr/wp-content/uploads/2020/05/Deltio_Katagrafis_V3.pdf

Υπενθυμίζουμε ότι η δήλωση συμμετοχής στους αγώνες Ταχύτητας και στο HTTC πρέπει να υποβληθεί μέχρι την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου, μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας της ΟΜΑΕ (http://www.e-omae-epa.gr/). Οι Υπερπρωταθλητές της Super Season 2018-2019 μπορούν να συμμετέχουν δωρεάν στους φετινούς αγώνες, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να μείνουν στο ξενοδοχείο IL Desto Studios – Ευθυμίου στο Αλεποχώρι, με την προνομιακή τιμή των €30/δωμάτιο το Σάββατο και με δώρο μία ακόμη διανυκτέρευση την Παρασκευή. (κρατήσεις: 6932428989, 2105770879).

Υποστηρικτές του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας είναι η εταιρεία ειδών γραφείου Skag, καθώς και οι Puma, Under Armour, Loux, Axotechniki, A. Makris A.E., Ρεκτιφιέ Original και Linea Sport.

Δελτίο Τύπου

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου