Αγώνες Eλληνικοί αγώνες

2o ΕΚΟ Racing Dirt Games & 3 Τrc 2018: Ζέσταμα!

Περισσότεροι από 20 οδηγοί βρέθηκαν σήμερα στο Διαδρόμιο Σπαθοβουνίου και έλαβαν μέρος στο Trackday που διοργάνωσε η ομάδα του EKO Racing Dirt Games, εν όψει του αυριανού 2ου γύρου του ομώνυμου θεσμού.

Με τη χάραξη της διαδρομής να είναι διαφορετική από αυτή που έχουν συνηθίσει όσοι έχουν βρεθεί στην πίστα στο παρελθόν, αλλά και σε σχέση με την περσινή εκδοχή του αγώνα, η παρουσία των οδηγών σήμερα αποδείχθηκε ιδιαίτερα σημαντική. Με τον καιρό να αποδεικνύεται συμπαραστάτης στην προσπάθεια και τη ροή της διαδικασίας να είναι συνεχής, οι αγωνιζόμενοι κατάφεραν να πραγματοποιήσουν πέντε συνολικά περάσματα από τη διαδρομή.

Τα απρόοπτα δεν έλειψαν, όπως η έξοδος του Κωνσταντίνου Χριστόπουλου με το Speedcar στο πρώτο του πέρασμα. Ο ίδιος δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα μετά το συμβάν, ενώ μάλιστα μετά από όλους τους απαραίτητους προληπτικούς ελέγχους προσπάθησε στο τέλος να πραγματοποιήσει ένα πέρασμα με το Speedcar, αλλά μηχανικά προβλήματα δεν του επέτρεψαν να ολοκληρώσει την προσπάθεια του. Με το χρονόμετρο ανά χείρας, οι χρόνοι κατέβηκαν σημαντικά κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, με τον απόλυτο της ημέρας να σημειώνεται από τον Νώντα Καρανικόλα στην πρώτη του εμφάνιση με το La Base RX-01 των 600 κ.εκ.

Ο περσινός επαθλούχος της κατηγορίας Open, κατάφερε στο τελευταίο του πέρασμα να σταματήσει στο χρονόμετρο στο 1:33.73! Χαρακτηριστικό της μάχης που αναμένεται αύριο στα 600 κ.εκ., είναι ότι οι Άρης “Ιαβέρης” και Γιώργος Ζυμαρίδης, με τα Planetcross Kamikaz και SR Kartcross αντίστοιχα, σημείωσαν 1:33.75!

Στην κατηγορία των 750 κ.εκ., ο Χαράλαμπρος Γαζετάς με το Speedcar των 750 κ.εκ., ήταν σε όλα του περάσματα ο ταχύτερος στη κατηγορία του, ενώ ο κορυφαίος του χρόνος άγγιξε το 1:34.68. Μάχη, όμως, αναμένεται αύριο και στην κατηγορία των αυτοκινήτων. Εκεί οι νεαροί και ταλαντούχοι Παναγιώτης Ρουστέμης και Πάνος Ισμαήλος έδειξαν τις διαθέσεις τους, με τον πρώτο να σημειώνει τον κορυφαίο χρόνο, ολοκληρώνοντας τη διαδρομή με το Mitsubishi Lancer EVO X σε 1:35.32.

Όμως, η σημερινή ημέρα αποτέλεσε ένα απλό ζέσταμα για τους οδηγούς και τις ομάδες, αφού ο πραγματικός αγώνας ξεκινάει αύριο. Η πρώτη χωμάτινη φόρμουλα αναμένεται να ξεκινήσει στις 10:00 πμ, ενώ όσοι τυχεροί παραβρεθούν θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν πλούσια δώρα της Red Bull Racing σε διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί στην πίστα του Διαδρόμιου Σπαθοβουνίου._Δελτίο Τύπου


Χρόνους της σημερινής ημέρας μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση http://trcup.gr/trc-results-live/


 

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου