Αγώνες Eλληνικοί αγώνες

3ος Γύρος Auto GP – Χρόνο ημέρας ο Αλέξανδρος Δήμος

Με 15 συμμετοχές διεξήχθη ο 3ος γύρος του 4ου Πανσερραϊκού Επάθλου στην πίστα καρτ στις Σέρρες. Λίγες οι συμμετοχές, λίγος και ο κόσμος, απολαυστικό όμως το θέαμα που απήλαυσαν όσοι βρέθηκαν αυτήν την ηλιόλουστη Κυριακή στην πίστα.

 

Οι των χρονομετρημένων πίεσαν τα αγωνιστικά στα όρια και δεν ήταν λίγες οι φορές που ξεπερνούσαν αυτά οδηγώντας ακόμα και σε δύο τροχούς. Την παράσταση όμως έκλεψαν οι τέσσερεις αθλητές του drift με τους Χατζηλαζαρίδη και Παπαδημητρίου να ξεχωρίζουν δίνοντας ρεσιτάλ δεξιοτεχνίας και πλαγιολισθαίνοντας σχεδόν σε ολόκληρο το μήκος της πίστας.

Ανά κατηγορία οι νικητές του 3ου γύρου auto GP είναι:

Στην κατηγορία των 1600 κ. εκ. ο Αλέξανδρος Δήμος με Toyota Starlet ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί ακολουθούμενος από τους Δημήτρη Καρατσομπαλίδη και Αναστάσιο Παπαδόπουλο αμφότεροι με Peugeot 106.

Στην κατηγορία των 2000 κ. εκ. την τριάδα αποτέλεσαν οι Δημήτρης Ζωίδης με Alfa Romeo, ο Δημήτρης Χάρτιος με Opel Ascona και ο Κώστας Ατματζίδης με Lotus Elise.

Στην κατηγορία των 2000 κ. εκ. + την 1η και 3η θέση κατέλαβαν οι πατέρας Στέλιος και γιος Δημήτρης Νταρίβας με Fiat Punto και δεύτερο τον Παναγιώτη Καλεμκερίδη με Opel Ascona.

Στην κατηγορία extreme καλύτερο χρόνο (3:20:728) έκανε ο Αλέξανδρος Δήμος με Toyota Starlet, αφήνοντας πίσω του τον Στέλιο Νταρίβα με Fiat Punto (3:25:609) και τρίτο τον Δημήτρη Καρατσομπαλίδη με Peugeot 106 και χρόνο 3:28:434.

 

 

Συνημμένα Αρχεία

Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Τουρκίας;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου