Αγώνες Eλληνικοί αγώνες

42ο Ράλλυ Κρήτης - διοικητικός και τεχνικός έλεγχος

Ολοκληρώθηκε ο διοικητικός και τεχνικός έλεγχος του 42ου Ράλλυ Κρήτης στις εγκαταστασεις της Η&Κ ΑΕΒΕ. Δόθηκε  η λίστα εκκίνησης με το πρώτο αγωνιστικό να εκκινεί στον αγώνα την Κυριακή 11 Οκτωβρίου στις 10 το πρωί στην ειδική διαδρομή Ποταμιές.
21 πληρώματα από τα (22) που έχουν δηλώσει συμμετοχή θα εκκινήσουν στον αυριανό αγώνα. Οι Κακεπάκης - Χαλκιαδάκης με το Citroen C2 s1600, δεν θα συμμετάσχουν στον 42ο Η&Κ ΑΕΒΕ Ράλλυ Κρήτης, έπειτα από μηχανικό πρόβλημα που αντιμετώπισαν με τον κινητήρα του Γαλλικού αγωνιστικού τους κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους. Ο αγώνας αποτελεί τον τρίτο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Ασφάλτου και περιλαμβάνει δύο ειδικές διαδρομές επαναλαμβανόμενες τρεις φορές, συνολικής απόστασης 61,2 χιλιομέτρων. Η προσπάθεια του Α.Ο.Κρήτης γίνεται σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης–Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου και την ΔΟΠΑΦΜΑΗ–Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ηρακλείου. Πολύ σημαντική βοήθεια προσφέρουν οι Δήμοι Χερσονήσου και Μινώα Πεδιάδος. Επίσης ο ΑΟΚρήτης συνεργάζεται στενά με τη Ελληνική Αστυνομία, το τμήμα Τροχαίας, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και το σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού, ώστε να παραχθούν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ασφαλείας και ιατρικής περίθαλψης στην διοργάνωση του Ράλλυ.

κ

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου από τις 13:00 έως τις 16:00, θα πραγματοποιηθεί διοικητικός και τεχνικός έλεγχος στις εγκαταστάσεις του Μεγάλου μας χορηγού ΗΚ ΑΕΒΕ επί της Μιλτιάδη Καράτζη (πρώην Μαυσώλου). Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί το πρωί της Κυριακής 11 Οκτωβρίου στις 10:00 από τον χώρο του Service Park και στη συνέχεια οι αγωνιζόμενοι με τα αυτοκίνητα θα κινηθούν προς τις Ειδικές Διαδρομές του Αγώνα, Ποταμιές-Ασκοί και “Καστέλλι-Καλό Χωριό.

symmetoxes rally kritis

Το 42ο ΗΚ ΑΕΒΕ Ράλλυ Κρήτης θα ολοκληρωθεί το απόγευμα στις 15:32 της ίδιας μέρας, με τα αγωνιστικά να τερματίζουν στο χώρο του Service Park (εντός πρώην Αμερικάνικης Βάσης). Το κέντρο του αγώνα και το Service Park θα βρίσκονται σε όλη τη διάρκεια στον κεντρικό δρόμο μπροστά από το πρώην δημαρχείο Γουβών (εντός πρώην Αμερικάνικης Βάσης).

δ

Η γραμματεία του αγώνα θα βρίσκεται εντός του πρώην δημαρχείου στον ίδιο χώρο. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πραγματοποιούνται μέσω του Συστήματος Διαδικτυακής Διαχείρισης Αγώνων-ΣΔΔΑ (www.e-omae-epa.gr) από την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου και γίνονται δεκτές μέχρι και την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου και ώρα 24:00. Λαμβάνοντας υπόψη τις δυσκολίες που υπάρχουν για όλους αυτή τη περίοδο, ο Α.Ο.Κρήτης θέλοντας να στηρίξει τα πληρώματα που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο 42ο ΗΚ ΑΕΒΕ Ράλλυ Κρήτης έχει εξασφαλίσει τις παρακάτω παροχές για όλα τα πληρώματα του ΑΟΚρήτης: 50€ έκπτωση στο παράβολο συμμετοχής. Για όλα τα πληρώματα εκτός Ηρακλείου: Δύο δίκλινα δωμάτια ανά συμετοχή (πλήρωμα, μηχανικούς) για μια δωρεάν διανυκτέρευση το βράδυ του Σαββατου 10 Οκτωβρίου. Για ολα τα πληρώματα εκτός Κρήτης: Δύο δίκλινα δωμάτια ανά συμετοχή (πλήρωμα, μηχανικούς) για δύο δωρεάν διανυκτερεύσεις Παρασκευή και Σάββατο. Δωρεάν μεταφορά του αγωνιστικού, 40% έκπτωση στα υπόλοιπα ακτοπλοϊκα (κλούβα, ΙΧ, καμπίνα ή κατάστρωμα).

ξ

Το 42ο ΗΚ ΑΕΒΕ Ράλλυ Κρήτης θα διεξαχθεί με βάση τις τρέχουσες οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τη διεξαγωγή αγωνιστικών δραστηριοτήτων, καθώς και με βάση Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (Ο.Μ.Α.Ε). Όπως προβλέπεται από τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού που ισχύουν αυτή τη στιγμή, ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία θεατών. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την γραμματεία του αγώνα στο email του ΑΟΚρήτης aokkritis@gmail.com στο τηλέφωνο 6976897007, Ρένα Λαουμτζή. Στην σελίδα και στο group του Α.Ο.Κρήτης στο Facebook ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις και πληροφορίες για το 42ο ΗΚ ΑΕΒΕ Ραλλυ Κρήτης.

https://www.facebook.com/groups/aokritis/

 

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου