Αγώνες Eλληνικοί αγώνες

4η Ανάβαση Ελασσόνας: Με 58 συμμετοχές

Στην Ελασσόνα μεταφέρεται το ενδιαφέρον του μηχανοκίνητου αθλητισμού το Σαββατοκύριακο 2-3 Νοεμβρίου, με την ανάβαση της Θεσσαλικής πόλης να συγκεντρώνει συνολικά 58 συμμετοχές.

Στη Θεσσαλική πόλη θα διεξαχθεί ο τελευταίος αγώνας για το κύπελλο αναβάσεων βορείου Ελλάδος, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον αγωνιζομένων καθώς κρίνονται οι τίτλοι και τα κύπελλα αλλά και χιλιάδων θεατών που ανυπομονούν για να δουν από κοντά το θέαμα που προσφέρει ένα αγώνας αυτοκινήτων.

4η Ανάβαση Ελασσόνας

Η Λέσχη Αυτοκινήτου & Μοτοσυκλέτας Καλλιθέας Ελασσόνας (ΛΑΜΚΕ), με την αρωγή της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Ελασσόνας, είναι έτοιμη για τη διοργάνωση της 4ης Ανάβασης Ελασσόνας. Ενός αγώνα που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση αγωνιζομένων, φορέων, χορηγών, θεατών, τοποθετώντας τον και τη φετινή χρονιά στην κορυφή της λίστας συμμετοχών. Οι συμμετέχοντες έφτασαν τους 58 και με τα άριστα προετοιμασμένα αγωνιστικά τους αυτοκίνητα είναι έτοιμοι για τη μάχη με το χρονόμετρο. Διαφορετικό αλλά άκρως εντυπωσιακό θα είναι το θέαμα που θα προσφέρουν οι οδηγοί Drift που θα ανέβουν με το πλάϊ όλη τη διαδρομή.

Η διαδρομή της ανάβασης είναι το τμήμα της Ε.Ο. Ελασσόνας-Κοζάνης και βρίσκεται δύο χιλιόμετρα από την Ελασσόνα με κατεύθυνση προς Κοζάνη, με το μήκος της είναι 3,8 χλμ. Το Σάββατο 2 Νοεμβρίου θα διεξαχθούν τα δοκιμαστικά (3 φορές) και την Κυριακή 3 Νοεμβρίου ο αγώνας (2 φορές).

Ο δρόμος έχει ασφαλή σημεία θέασης με μεγάλη ορατότητα, σχεδόν σε όλο το μήκος της ενώ ο παράλληλος δρόμος που βρίσκεται δίπλα στη διαδρομή του αγώνα και ο μεγάλος χώρος που μπορεί κανείς να παρκάρει, προσφέρει την δυνατότητα να φτάσουν οι θεατές άνετα στα σημεία που θα επιλέξουν να παρακολουθήσουν. Γι’ αυτό ακριβώς και δεν υπάρχει λόγος να κάτσει κάποιος σε επικίνδυνο σημείο.

Η υπακοή στις εντολές των κριτών είναι αδιαπραγμάτευτη για όλους τους θεατές. Ο δρόμος για την κυκλοφορία θα κλείσει το Σάββατο 2 & την Κυριακή 3 Νοεμβρίου στις 10:00. Εκκίνηση δοκιμών και αγώνα στις 11:00_Δελτίο Τύπου

Δείτε τις συμμετοχές του αγώνα στο επισυναπτόμενο αρχείο pdf στο τέλος του άρθρου

 

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου