Αγώνες Eλληνικοί αγώνες

53o Ράλλυ Δ.Ε.Θ. - shakedown με φόντο τον πύργο της Γαλάτιστας

Με φόντο το αδιαμφισβήτητο σύμβολο της Γαλάτιστας, τον βυζαντινό πύργο που αποτελεί το σημαντικότερο αξιοθέατο της κωμόπολης, θα διεξαχθεί το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου το shakedown του 53ου Ράλλυ Δ.Ε.Θ.

Το προαιρετικό shakedown, ή αλλιώς η γενική δοκιμή πριν τον αγώνα, θα διεξαχθεί στην παλιά Εθνική οδό Γαλάτιστας- Πολυγύρου, με εκκίνηση λίγο έξω από την Γαλάτιστα και τερματισμό λίγο πριν τη διασταύρωση Βάβδου και έχει μήκος 4,45 χιλιομέτρων. Η ίδια διαδρομή χρησιμοποιήθηκε το 2010 ως shakedown αλλά και ως η εναρκτήρια και καταληκτική ειδική του Ράλλυ Δ.Ε.Θ. Τα πληρώματα θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να ρυθμίσουν τα αγωνιστικά τους κατάλληλα για τον αγώνα σε μια πανέμορφη και απαιτητική διαδρομή. Το shakedown θα έχει διάρκεια από τις 15:00 έως τις 18:00 το απόγευμα του Σαββάτου και το συμβολικό παράβολο συμμετοχής ορίζεται στα 50 Ευρώ, για όσα πληρώματα επιθυμούν να συμμετάσχουν.

Η τήρηση του Ειδικού Πρωτοκόλλου Υγιεινής και Ασφάλειας Αγώνων Ράλλυ που ισχύει σήμερα για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού Covid-19 επιβάλλει την πλήρη ταύτιση με τις υποδείξεις της Υγειονομικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α. Ο Α.Ο.Θ. δε θα μπορούσε να αποκλίνει από αυτές, ως εκ τούτου το shakedown θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία θεατών.

Ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης ευχαριστεί θερμά για την στήριξη τους Δήμους Πολυγύρου, Λαγκαδά, Θέρμης, Αριστοτέλη και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για την παραχώρηση των τμημάτων του οδικού δικτύου των ειδικών διαδρομών, τη Δ.Ε.Θ. Helexpo Α.Ε. για την έμπρακτη και διαχρονική της στήριξη όλων των αγώνων και των λοιπών δραστηριοτήτων του ομίλου, τους χορηγούς επικοινωνίας που βοηθούν στην προβολή και κάλυψη του αγώνα, τις κατά τόπους διευθύνσεις της τροχαίας και της πυροσβεστικής που διασφαλίζουν την ασφαλή και ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και τους χορηγούς του αγώνα χωρίς τους οποίους η τέλεση του αγώνα δε θα ήταν δυνατή._Δελτίο Τύπου

 

Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής του φετινού Ράλλυ Μόντε Κάρλο;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου