Αγώνες Eλληνικοί αγώνες

Βράβευση επαθλούχων ΦΙΛΠΑ και ομιλία Στρατισίνο, Γ. Σταυρόπουλου

Η όμορφη εκδήλωση που διοργανώθηκε από το Σωματείο ΦΙΛΠΑ, περιλάμβανε βράβευση των επαθλούχων της περσινής σεζόν και ομιλία για τους αγώνες ράλλυ απο τον Στρατισίνο, ο οποίος είχε ως “συνοδηγό” σε αυτό τον Γιάννη Σταυρόπουλο.

Το βράδυ της Τετάρτης 15 Ιανουαρίου, τα γραφεία της ΦΙΛΠΑ γέμισαν με κόσμο, για μια όμορφη βραδιά η οποία είχε δύο σκέλη. Η αρχή, έγινε με τη βράβευση των τιτλούχων του Σωματείου για τη χρονιά που πέρασε. Αμέσως μετά, στο πάνελ βρέθηκαν ο Στρατισίνο, μαζί με τον Γιάννη Σταυρόπουλο, οι οποίοι μας μετέφεραν με τις περιγραφές τους σε παλαιότερες, νοσταλγικές εποχές.

Ο τίτλος «Περί Ράλλυ γενικώς - Περί Ράλλυ Ακρόπολις ειδικώς», έδωσε τον τόνο όσων θα ακολουθούσαν. Τη σκυτάλη πήρε αρχικά ο Στρατισίνο, ο οποίος διηγήθηκε ιστορίες του παρελθόντος για το Ράλλυ Ακρόπολις, αλλά και τους ελληνικούς αγώνες γενικότερα. Από τις συμμετοχές με την ομάδα της Nissan κατά τις δεκαετίες του '80 και του '90, μέχρι εκείνες με τη Seat, έφερε στο φως άγνωστες αγωνιστικές ιστορίες, που έφεραν όμορφες μνήμες στους παλαιότερους και τροφή για μάθηση στους νεότερους.

FILPA

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Σταυρόπουλος έδωσε τη δική του νότα, αφού άλλωστε υπήρξε πρωταγωνιστής στα τεκταινόμενα της δεκαετίας του΄90, στο πλευρό του Λεωνίδα Κύρκου.

Ως κορυφαίοι αγωνιζόμενοι του παρελθόντος και ταυτόχρονα δημοσιογράφοι, τόσο ο Στρατισίνο όσο και ο Γιάννης Σταυρόπουλος, μετέφεραν λεπτομέρειες από την εποχή της ενεργής συμμετοχής τους, αλλά και από παλαιότερες δεκαετίες, με παραστατικότητα και σαφήνεια.

Από τη βραδιά δεν έλειψε το συναίσθημα -που άλλωστε αποτελεί εγγενές χαρακτηριστικό του μηχανοκίνητου αθλητισμού,- ενώ άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού για διοργάνωση αντίστοιχης βραδιάς με μνήμες και αφηγήσεις από το παρελθόν.

 

Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Τουρκίας;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου