07 Φεβ 2018

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Σχεδίασε ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο στα χρώματα των 4Τροχών!

Το δικό σου σχέδιο θα ζωντανέψει πάνω στο Renault Clio R3 Maxi EVO των «El Nak Jr.»-Ανδρέα Βίγκου.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Σχεδίασε ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο στα χρώματα των 4Τροχών!

Σχεδίασε το Renault Clio R3 Maxi EVO που θα τρέχει φέτος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χώματος με τα χρώματα του περιοδικού 4ΤΡΟΧΟΙ και συνοδήγησε με τον «El Nak Jr.»!

Κατέβασε τα σχέδια του αυτοκινήτου και το λογότυπο του περιοδικού και δώσε στο αγωνιστικό τη δική σου υπογραφή. Περισσότερες πληροφορίες στους Όρους του Διαγωνισμού.

Το αυτοκίνητο

Renault Clio R3 Maxi EVO

Group C3, Class: A7

Κινητήρας

Κυβισμός: 2.000 κ.εκ.

Ισχύς: 250 ίπποι/7.800 σ.α.λ.

Το πλήρωμα

Ο οδηγός: «El Nak Jr.» (Πανουργιάς Πανουργιάς)

Γιος του διακεκριμένου οδηγού αγώνων Νάκου Πανουργιά («El Nak»), ξεκίνησε την αγωνιστική του καριέρα το 2008 δίπλα στον επίσης διακεκριμένο Χρήστο Πλατή. Κέρδισε τη 2η και την 3η θέση στο Κύπελλο Συνοδηγών του Ράλλυ Σπριντ Κεντρικής Ελλάδος. Έχει αγωνιστεί ως οδηγός με Nissan Micra, Toyota Starlet, Subaru Impreza και Mitsubishi EVO 9, και φέτος διακρίθηκε με ένα MG ZR 105. Το 2016 στέφθηκε Πρωταθλητής Ελλάδος στην κατηγορία C6 και 3ος στην κατηγορία F2.

Ο συνοδηγός: Ανδρέας Βίγκος

Αγωνίζεται από το 2010 στο δεξί κάθισμα πολλών οδηγών και από το 2016 είναι στο πλευρό του «El Nak Jr.». Το 2016 στέφθηκε Πρωταθλητής Ελλάδος στην κατηγορία C6 και 3ος στην κατηγορία F2.

Η ομάδα υποστήριξης

Η ομάδα Colin ασχολείται με την προετοιμασία και ενοικίαση αγωνιστικών αυτοκινήτων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Όλες οι εργασίες πραγματοποιούνται στο συνεργείο της ομάδας στον Άγιο Στέφανο Αττικής, υπό την επίβλεψη του μηχανικού Χρήστου Αμβράζη.

Την ομάδα Colin απαρτίζουν έμπειροι επαγγελματίες του χώρου, μηχανικοί, ηλεκτρολόγοι, φανοποιοί και προγραμματιστές.

 

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Ο σχεδιασμός του αγωνιστικού αυτοκινήτου θα πρέπει να γίνει ψηφιακά και σε όλες τις όψεις του, όπως αυτές εμφανίζονται στο επισυναπτόμενο αρχείο με την ονομασία BLUEPRINT. 

Υπάρχει ελευθερία ως προς το χρώμα του αυτοκινήτου, όπως επίσης για τη θέση, το μέγεθος και τον αριθμό των λογοτύπων «4ΤΡΟΧΟΙ» που θα καλύπτουν τις επιφάνειες του αυτοκινήτου.

Μπορείτε να αξιοποιήσετε τόσο το λευκό όσο και το μαύρο λογότυπο του περιοδικού που επίσης θα βρείτε στα επισυναπτόμενα αρχεία.

Το αρχείο που θα αποσταλεί στο περιοδικό για αξιολόγηση θα πρέπει να είναι σε μορφή jpeg με πλάτος 2.000 pixels. Θα πρέπει όμως να υπάρχει και σε εκτυπώσιμη μορφή eps ή PDF.

Στείλτε το αρχείο στη διεύθυνση 4troxoi@alphamag.gr, το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου στις 12.00 το μεσημέρι, συμπληρώνοντας ταυτόχρονα τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γέννησης, σπουδές, επάγγελμα, τηλέφωνα επικοινωνίας και e-mail).

Το έπαθλο για τον νικητή θα είναι συνοδήγηση με το Renault Clio R3 Maxi EVO σε διαδρομή και ημερομηνία που θα προσδιοριστεί στη συνέχεια, όπως επίσης ρουχισμός με τα λογότυπα του περιοδικού και της ομάδας.

Συνημμένα Αρχεία:
Ετικέτες: