Αγώνες Eλληνικοί αγώνες

ΦΙΛΠΑ: Απονομή Πρωταθλήματος 2019 και ομιλία Στρατισίνο

Το Σωματείο "ΦΙΛΠΑ" διοργανώνει απονομή των επάθλων του ομώνυμου πρωταθλήματος για το 2019 και ομιλία με τίτλο «Περί Ράλλυ γενικώς - Περί Ράλλυ Ακρόπολις ειδικώς» από τον Στρατισίνο, ο οποίος θα μοιραστεί αυτή την ιδιαίτερη "Ειδική Διαδρομή" με τον Γιάννη Σταυρόπουλο.

Η εκδήλωση απονομής και η ομιλία, θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020 στις 20:00, στα γραφεία της ΦΙΛΠΑ.

Η ανακοίνωση της ΦΙΛΠΑ αναλυτικά:

"Ο Στρατής (ή Στράτης) Χατζηπαναγιώτου δεν χρειάζεται συστάσεις. Φίλος μας προσωπικός αλλά και φίλος της λέσχης, γνωστός σε όλους μας και ως «Στρατισίνο» θα μας κάνει την τιμή να έρθει στη λέσχη στις 15/1/2020, με την ευκαιρία της απονομής των επάθλων του πρωταθλήματος ΦΙΛΠΑ 2019 για να μας κάνει μια ομιλία με τίτλο «Περί Ράλλυ γενικώς - Περί Ράλλυ Ακρόπολις ειδικώς» που υπόσχεται να είναι συναρπαστική!

Stratissino

Δυο λόγια για το πιο νέους: ο Στρατής γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε οικονομικά ενώ ήταν αρθρογράφος και διευθυντής σύνταξης για πολλά χρόνια στο περιοδικό 4-Τροχοί. Έγινε γνωστός ως «Στρατισίνο» με το όνομα που έτρεχε στους αγώνες στους οποίους ξεκίνησε το 1977. Έχει κατακτήσει πολλές πρώτες νίκες αλλά και πρωταθλήματα Ελλάδος (τελευταίος αγώνας ήταν το 21ο Ράλλυ Παλλάδιο το 2003) και έχει πάρει μέρος και σε ιστορικά Ράλλυ. Από το 1983 έως το 1995 ήταν μέλος της ομάδας Nissan Sport Team και με συνοδηγό την σύζυγό του Τόνια Παυλή κατέκτησε 5 πρωταθλήματα Ελλάδος οδηγώντας τα Nissan Sunny GTi-R και GTi-F2. Το 1988 τρέχοντας με την ομάδα Camel Rally Team με συνοδηγό τον Κώστα Φερτάκη κι οδηγώντας Nissan Silvia 200 SX κατέλαβε την 3η θέση στο Ράλλυ Χαλκιδικής που ήταν αγώνας του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Ράλλυ, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία τον κατέταξε στην κατηγορία FISA B' και ήταν μόλις ο 2ος Έλληνας οδηγός έως τότε που εντασσόταν σε αυτή την κατηγορία, ο άλλος ήταν ο Γιώργος Μοσχούς.

Σήμερα η κύρια απασχόληση του είναι η δημοσιογραφία και ο σχολιασμός αγώνων αυτοκινήτου. Έχει χρηματίσει μέλος και μετέπειτα πρόεδρος της εθνικής επιτροπής αγώνων της ΕΛΠΑ (ΕΘΕΑ).

Stavropoulos

Αυτή την ειδική διαδρομή, θα τη μοιραστεί με τον πολύπειρο Πρωταθλητή Συνοδηγό Γιάννη Σταυρόπουλο. Επίσης δημοσιογράφος, εκδότης του περιοδικού Motori."

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου