top icon
Αγώνες/Διοργανώσεις

Historic Acropolis Rally Regularity – Οι άνθρωποι: Ελισάβετ Μπαλάνου

Στη Regularity κοινότητα θα βρούμε νέους ανθρώπους με αγάπη για το ιστορικό-κλασικό αυτοκίνητο που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν απολαμβάνοντας την Τέλεια Διαδρομή. Το ίδιο θέλει να κάνει και το αμιγώς γυναικείο πλήρωμα των Ελισάβετ Μπαλάνου και Κατερίνα Παπαϊωάννου στο Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις με το VW Beetle.

Οι εκδηλώσεις του ιστορικού-κλασικού αυτοκινήτου γνωρίζουν άνθιση τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας και όχι άδικα. Φέρνουν χαμόγελα στους συμμετέχοντες και προσελκύουν ολοένα και νεότερα πληρώματα. Η Ελισάβετ Μπαλάνου με συνοδηγό την Κατερίνα Παπαϊωάννου, αποτελούν ένα αμιγώς γυναικείο πλήρωμα το οποίο θα λάβει μέρος για πρώτη φορά στο Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις με ένα VW Beetle. Η Ελισάβετ Μπαλάνου απάντησε στις ερωτήσεις μας λίγες ημέρες πριν την δούμε πίσω από το τιμόνι του αγαπημένου της Beetle.

Είναι η πρώτη φορά που θα λάβετε μέρος σε αγώνα Regularity; > Όχι, ο πρώτος μου αγώνας ήταν το 5ο μεσογειακό ράλλυ πίσω στο μακρινό 2017 σαν συνοδηγός, μετέπειτα είχα τον ρόλο του κριτή σε αρκετούς αγώνες και από φέτος είμαι στον ρόλο του οδηγού.

Τι σας ώθησε στο να λάβετε μέρος σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις; > Προέκυψε τελείως τυχαία όταν μου έγινε μια πρόταση και αποφάσισα να συμμετέχω χωρίς να έχω την παραμικρή ιδέα. Συνέβαλε πολύ στην αγάπη μου για τα ράλλυ η νίκη εκείνου του αγώνα.

Βλέπουμε όλο και πιο συχνά νέο κόσμο να στρέφεται προς το ιστορικό-κλασικό αυτοκίνητο γιατί πιστεύεται συμβαίνει αυτό; > Δυστυχώς θα ήθελα να βλέπω περισσότερο νέο κόσμο, θεωρώ πως είναι μια υπέροχη “φάση” την οποία αν την μεταφέρεις στον περίγυρο σου, θα κολλήσουν και εκείνοι το “μικρόβιο” και θα ερωτευθούν αμέσως αυτές τις εκδηλώσεις.

Historic Acropolis Rally Regularity

Είναι μία μορφή ψυχοθεραπείας οι εκδηλώσεις Regularity; > Σίγουρα! Οι αγώνες όπως του Γιάννη Καράμπελα (Mr. Triskelion) σε μεταφέρουν σε μια άλλη εποχή, ξεφεύγεις από την πραγματικότητα και για λίγες μέρες είσαι σε έναν άλλο κόσμο. Αυτό για εμένα είναι το μεγαλύτερο έπαθλο.

Σε Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις συμμετέχετε για πρώτη φορά; > Ναι και είμαι πολύ ενθουσιασμένη.

Με τι όχημα θα λάβετε μέρος; > Με τον αγαπημένο μου Freddy. Ένα ασημένιο VW Βeetle.

Τι σας ώθησε ώστε να δηλώσετε συμμετοχή στο ΙΡΑ; > Κυρίως ο λόγος του ότι θα ήθελα να υπάρχει τουλάχιστον ένα γυναικείο πλήρωμα.

Historic Acropolis Rally Regularity

Ποιος θα είναι ο συνοδηγός σας; > Η φίλη μου Κατερίνα Παπαϊωάννου.

Πως και επιλέξατε γυναίκα συνοδηγό, σπανίως βλέπουμε αμιγώς γυναικεία πληρώματα στις συγκεκριμένες εκδηλώσεις. > Θεωρώ πως οι γυναίκες είναι καλύτερες στο multitasking , γνωρίζω πολύ καλά την συνοδηγό μου και ξέρω πως θα διασκεδάσουμε πολύ στη διαδρομή.

Έχετε κάνει κάποια ειδική προετοιμασία για τον αγώνα; > Η μόνη προετοιμασία που έχω κάνει είναι ένα καλό σέρβις στο αυτοκίνητο και φρέσκα λουλούδια στο βάζο του σκαραβαίου (γέλια).

Πως κρίνεται την διαδρομή του αγώνα; > Δεν έχω μελετήσει καθόλου τη διαδρομή, θέλω να είναι όλος ο αγώνας μια έκπληξη.

Historic Acropolis Rally Regularity

Ποια θα είναι η προσέγγιση σας στον αγώνα; > Γενικά μου αρέσει να κερδίζω, αλλά αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι να διασκεδάζω. Η προσέγγιση μου λοιπόν θα είναι να αποκτήσουμε ωραίες αναμνήσεις με την συνοδηγό μου.

Κατά τη γνώμη σας, μπορεί ένα γυναικείο πλήρωμα να πρωταγωνιστήσει; > Φυσικά και μπορεί, τα γυναικεία πληρώματα δυστυχώς είναι λιγότερα αλλά το ίδιο ικανά.

Πείτε μας ποια είναι τα μυστικά ώστε ένα πλήρωμα να απολαύσει έναν αγώνα Regularity. > Για εμένα το μυστικό είναι να υπάρχει ισορροπία. Ο στόχος πρώτα απ’ όλα είναι η διασκέδαση και μετά η νίκη. Επίσης να υπάρχει και μια μικρή δόση τρέλας.

Historic Acropolis Rally Regularity

Κοστίζουν αρκετά τέτοιου είδους αγώνες στους συμμετέχοντες; > Γενικά δεν είναι ένα φθηνό σπορ.

Έχετε κάποια προτίμηση σε εκδηλώσεις regularity; > Μου αρέσουν οι αγώνες όπου έχουν και touring στοιχεία όπως το Roman Roads. Υπέροχες διαδρομές υπέροχοι άνθρωποι και υπέροχα μέρη.

Σε ποια εκδήλωση θα θέλατε να πάρετε μέρος και με τι αυτοκίνητο. > Αν μπορώ να κάνω μεγάλα όνειρα θα ήθελα να πάρω μέρος στο Goodwood Festival of Speed και να τρέξω με μια Ferrari GTO. Σε ποιο ρεαλιστικά πλάνα ανυπομονώ για το Transilvania vintage Tour φυσικά με τον Freddy.

Historic Acropolis Rally Regularity

Μια συμβουλή σε όσους εισέρχονται στις εκδηλώσεις regularity. > Μην το σκέφτεστε! Κάντε το! Είναι εμπειρία ζωής!

Καλή επιτυχία να ευχηθούμε._ Γ. Τ.

Ελισάβετ Μπαλάνου

Ηλικία – 27 ετών

Επάγγελμα – Ιδιωτική υπάλληλος

Οικογενειακή κατάσταση – Άγαμη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ