Αγώνες Eλληνικοί αγώνες

HTTC: 1η ημέρα πίστας 4κίνητων αυτοκινήτων θρύλων

Η ομάδα του HTTC διοργανώνει την πρώτη ημέρα συνάντησης τετρακίνητων αυτοκινήτων-θρύλων, την Κυριακή 11 Οκτωβρίου στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων.

Η πρώτη «αποκλειστική» συνάντηση, από μία σειρά που θα ακολουθήσει, από την ομάδα του HTTC είναι γεγονός. Η ημέρα πίστας των τετρακίνητων θρύλων, αφορά αυτοκίνητα που έχουν γράψει ιστορία στους αγώνες του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλλυ και έχουν κίνηση και στους δύο άξονες. Είναι σπάνιο φαινόμενο να βλέπεις αυτοκίνητα που έχουν αφήσει ιστορία στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, να συγκεντρώνονται σε έναν χώρο.

Προσπαθώντας να διατηρήσουμε ζωντανές τις εικόνες αυτών των αυτοκινήτων-θρύλων, η ομάδα του HTTC, σε συνεργασία με το αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων, διοργανώνει μία ημέρα πίστας στην οποία δεν χρειάζεται να καταρρίψεις κανένα ρεκόρ, να πιέσεις για κανέναν ταχύτερο γύρο ούτε καν να ανταγωνιστείς άλλον συμμετέχοντα, εντός πίστας.

Αρκεί να παρουσιαστείς με το καλογυαλισμένο τετρακίνητο «όπλο» σου, και να απολαύσεις μερικούς «χαλαρούς» γύρους στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων.

Ο ανταγωνισμός στα πιτ βέβαια, είναι δεδομένος και όλοι θα συναγωνιστούν για το εντυπωσιακότερο αυτοκίνητο της συνάντησης, πολιτικό και αγωνιστικό, το οποίο θα βραβευθεί με το ανάλογο έπαθλο.

Το αποτέλεσμα θα διαμορφωθεί μετά από ψηφοφορία των συμμετεχόντων, στο τέλος της εκδήλωσης.

HTTC Poster

Τετρακίνητα «όπλα» όπως τα Mitsubishi Lancer Evo, Subaru Impreza STI, Lancia Delta Integrale, Ford Escort και Sierra Cosworth, Toyota Celica GT-Four, ανήκουν ξεκάθαρα στα αυτοκίνητα-θρύλους.

Μπορεί η «βασίλισσα» από το Τορίνο και το Sierra Cosworth να μας έρχονται από τα τέλη της δεκαετίας του 80, όμως ακόμα και με τον πιο πρόσφατο «διάδοχο», Mitsubishi Lancer Evolution X, μοιράζονται το ίδιο φιλοσοφικό τρίπτυχο: τετρακίνηση, αποτελεσματικότητα, οδηγική απόλαυση.

Ενδιάμεσα εμφανίστηκαν και κάποιες ιδιαίτερες παρουσίες, όπως το Lancer Evo VI Tommi Makinen Edition και το σπανιότατο δίθυρο, Impreza 22B STI.

Αυτά τα «ταπεινά» αυτοκίνητα-θρύλους φιλοδοξεί να συγκεντρώσει η ομάδα του HTTC στο αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων, δίνοντας στους ιδιοκτήτες τους την ευκαιρία να τα απολαύσουν οδηγικά σε ένα ασφαλές περιβάλλον και σε όλους τους υπόλοιπους να απολαύσουμε εικόνες μιας άλλης εποχής.

Δηλώσεις συμμετοχής

Οι συμμετέχοντες απαραιτήτως οφείλουν να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονικά την δήλωση συμμετοχής στον ακόλουθο σύνδεσμο (https://httc.com.gr/events-participation/).

Η δήλωση συμμετοχής θα είναι αποδεκτή ΜΟΝΟ μετά την κατάθεση του ελάχιστου δικαιώματος συμμετοχής (40,00Ευρώ) στον τραπεζικό λογαριασμό:

Alpha Bank, IBAN: GR5501401060106002340016001

Στην περίπτωση μη εμφάνισης στην εκδήλωση, το παράβολο δεν επιστρέφεται.

Στην περίπτωση αναβολής της εκδήλωσης, το παράβολο θα επιστραφεί εντός τριών (3) ημερών από την ανακοίνωση της αναβολής.

Οι συμμετέχοντες και οι συνοδηγοί τους, υποχρεούνται να φέρουν συμπληρωμένη την φόρμα καταγραφής https://httc.com.gr/wp-content/uploads/2020/05/Deltio_Katagrafis_V3.pdf και να την παραδώσουν κατά την είσοδό τους στο αυτοκινητοδρόμιο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους κανόνες συμμετοχής, ενημερωθείτε από τον παρακάτω σύνδεσμο : https://httc.com.gr/trackday-rules/

Ο συνοδηγός επιτρέπεται μόνο στα αυτοκίνητα που διαθέτουν κλωβό ασφαλείας και ζώνες τουλάχιστον 4 σημείων.

Δεν επιτρέπεται η συνοδήγηση σε ανήλικους.

Ο κάθε συμμετέχων οδηγός μπορεί να συνοδεύεται από δύο μηχανικούς ή βοηθούς.

Η είσοδο στους θεατές δεν επιτρέπεται λόγω προληπτικών μέτρων διασποράς του κορωναιού (Covid-19).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με ελάχιστο αριθμό συμμετεχόντων 40.

Η ημερομηνία λήξης της υποβολής των δηλώσεων συμμετοχής, είναι η Τετάρτη 30/09/2020 και ώρα 22:00.

Ο τρόπος διεξαγωγής είναι με ελεγχόμενη είσοδο στην διαδρομή, σε σκέλη των 10 λεπτών της ώρας, με μέγιστο αριθμό 5-7 αυτοκινήτων εντός πίστας, καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Θα πραγματοποιηθεί δίωρο διάλειμμα από τις 14:00 έως τις 16:00 για φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση των συμμετεχόντων αυτοκινήτων.

Κόστος συμμετοχής χωρίς χρήση πίστας 40,00 ευρώ ανά αυτοκίνητο.

Κόστος συμμετοχής με χρήση πίστας (δύο σκέλη των 10 λεπτών) 70,00 ευρώ ανά οδηγό.

Κάθε επιπλέον σκέλος (10 λεπτών), χρεώνεται 30,00 ευρώ.

Κόστος συν-οδήγησης 20,00 ευρώ.

Πρόγραμμα

Κυριακή 11 Οκτωβρίου

Ώρα προσέλευσης συμμετεχόντων 08:30

Ώρα έναρξης εκδήλωσης 09:00

Ώρα διαλείμματος 14:00 – 16:00

Ώρα λήξης εκδήλωσης 18:00

Διοργανωτής

HTTC Events

Τηλέφωνο: +30 - 693 655 8201

Email: info@httc.com.gr

Ιστότοπος: https://www.httc.com.gr

Χώρος Διεξαγωγής

Athens Circuit, Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων, Μέγαρα, 19100

Τηλέφωνο: +30 - 693 655 8201

Ιστότοπος: http://www.athenscircuit.gr/

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου