Η Socratis Tsolakidis Rally Team θα λάβει μέρος στο Ηπειρωτικό Ράλλυ, τρίτο γύρο του Πανελληνίου πρωταθλήματος Ράλλυ ασφάλτου, που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 13-14 Ιουλίου 2019.

Με κύριο σκοπό την διασκέδαση του πληρώματος όσο και του κόσμου, η ομάδα Socratis Tsolakidis Rally Team αποφάσισε να κάνει δυο αγώνες για το 2019. Με μεγάλο χορηγό για ακόμη μια φορά την TRAFFIC OIL Mr Fast και χορηγούς την DGH ΑΕΒΕ, τη Συνεταιριστική Τράπεζα Σερρών, την KOSMOCAR ΑΕ και τον 22 Σουβλάκια, πρώτη “στάση” και μετά από παρότρυνση–απαίτηση του συνοδηγού μας, Χάρη Δήμου, λόγω καταγωγής, είναι το 25ο Ηπειρώτικο Ράλλυ.

Ύστερα από το περσινό κάλεσμα και την άψογη φιλοξενία από την λέσχη της ΕΛΕΤΑ και βλέποντας τη δίψα του κόσμου των Ιωαννίνων για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, τον έξυπνο σχεδιασμό του αγώνα και την φυσική ομορφιά των ειδικών διαδρομών που τόσο πολύ μας άρεσε, η ομάδα μας Socratis Tsolakidis Rally Team αποφάσισε να δώσει το «παρών» στο 25ο Ηπειρώτικο Ράλλυ. Με χορηγούς επικοινωνίας τους 4Τροχούς, το Zougla.gr το Voria.gr και 321Go, δίνουμε ραντεβού το Σάββατο 13 Ιουλίου και ώρα 21:00 στην κεντρική πλατεία τον Ιωαννίνων για την πανηγυρική εκκίνηση του αγώνα που θα μας βρει με το Νο 3 στις πόρτες του γνωστού σε όλους SKODA FABIA R5 της Ουγγρικής EUROSOL. Την Κυριακή 14 Ιουλίου θα μας δείτε στις υπέροχες ειδικές διαδρομές Δωδώνη και Κωστάνιανη με ωράριο 1ου 9:16 – 11:25 – 13:34 και 9:44 – 11:53 – 14:02 αντίστοιχα.

Δελτίο Τύπου

H Volvo αποφάσισε κάθε νέο αυτοκίνητο της να διαθέτει πλέον ανώτατο όριο ταχύτητας τα 180 χλμ./ώρα. Πιστεύετε πώς αυτό θα συνεισφέρει στην μείωση των θανάτων και των σοβαρών τραυματισμών από τροχαία ατυχήματα;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά