Αγώνες Eλληνικοί αγώνες

Η Speedcar Motul Team Greece στα ΕΚΟ Racing Dirt Games

Μεγάλοι πρωταγωνιστές της χρονιάς, για τα ΕΚΟ Racing Dirt Games του 2018, ήταν ο Μπάμπης Γαζετάς και η ομάδα της Speedcar Motul Team Greece.

Στα Μέγαρα έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο το αγωνιστικό πρόγραμμα για την ελληνική αντιπροσωπεία της Speedcar, την Πλειάδες Motors AE. Τα Speedcar XTREM βρέθηκαν στο πρώτο σκαλί του βάθρου σε όλους τους αγώνες και κατέκτησαν της περισσότερες νίκες σε όλες συνολικά τις κατηγορίες καρτκρος.

Ο Μπάμπης Γαζετάς, της Speedcar Motul Team Greece, ήταν ο νικητής του επάθλου στην μεγάλη κατηγορία των 750cc. Mε ταχύτητα και εξυπνάδα πρωταγωνίστησε σε όλους τους αγώνες, αφού κέρδισε σε τρεις από αυτούς, με το τελικό αποτέλεσμα να τον δικαιώνει αμέριστα για την εξαίρετη καθόλα προσπάθεια του.

Αντίστοιχη πορεία έχει και ο έτερος οδηγός της ομάδας, ο Γιάννης Χεκιμιάν, ο οποίος κατέλαβε την δεύτερη θέση στην επίσης σημαντική κατηγορία των 600cc. Οι άλλοι οδηγοί Κωσταντίνος Χριστόπουλος, «Αμερικάνος» και Πάνος Αποστόλου έκαναν και αυτοί πολύ καλές εμφανίσεις εκπροσωπώντας επάξια την ομάδα της αντιπροσωπείας.

Μεγάλος υποστηρικτής αυτής, καθόλη την χρονιά, ήταν η MOTUL, το μεγαλύτερο όνομα σε λιπαντικά επιδόσεων τόσο για το αυτοκίνητο όσο και για την μοτοσυκλέτα. Ακολουθεί ένα δείγμα εκ των έσω μιας εκ των νικηφόρων προσπαθειών της ομάδας._Δελτίο Τύπου

 

 

 

 

 

 

 

Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Τουρκίας;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου