Αγώνες Eλληνικοί αγώνες

Μηχανοκίνητος αθλητισμός: Παραμένει στην κατ' εξαίρεση λειτουργία αθλητικών εγκαταστάσεων έως 31 Μαΐου

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού απέστειλε ενημέρωση αναφορικά με την Κοινή Υπουργική Απόφαση για την κατ’ εξαίρεση λειτουργία αθλητικών εγκαταστάσεων από 25-31 Μαΐου 2020.

Η νέα, εβδομαδιαίας διάρκειας, Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) ορίζει εκ νέο ποιες αθλητικές εγκαταστάσεις μπορούν να λειτουργούν κατ' εξαίρεση, εφόσον έχουν σχετική άδεια, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Οι πίστες μηχανοκίνητου αθλητισμού, συνεχίζουν να εντάσσονται κανονικά στο μέτρο.  

Συγκεκριμένα, με σημερινή της ανακοίνωση, η ΓΓΑ ενημερώνει ποιες αθλητικές εγκαταστάσεις μπορούν να λειτουργούν κατ' εξαίρεση, αποκλειστικά και μόνο για προπονητικούς σκοπούς, κατά τη διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας.

kya_parartima

Σχετικά με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Άρθρο 3. Κατ’ εξαίρεση λειτουργία αθλητικών εγκαταστάσεων

1. Κατ’ εξαίρεση των απαγορεύσεων που επιβάλλονται δυνάμει του άρθρου 1, από τις 25.5.2020 επιτρέπεται:

γ) Η λειτουργία των ανοικτών εγκαταστάσεων σε όλους τους δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους αδιακρίτως νομικής προσωπικότητας, που διαθέτουν νόμιμη άδεια λειτουργίας για τα αθλήματα: αντισφαίριση, γκολφ, κρίκετ, ιππασία, σκοποβολή, τοξοβολία, αεραθλητισμός, μηχανοκίνητος αθλητισμός, υποβρύχια δραστηριότητα και ορειβασία – αναρρίχηση και η χρήση τους από αθλητές και αθλούμενους ηλικίας δεκατριών (13) ετών και άνω (γεννημένους έως και 31.12.2007) αποκλειστικά και μόνο για προπονητικούς σκοπούς.

Στο συνημμένο αρχείο pdf. μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την Κοινή Υπουργική Απόφαση, καθώς και την ανακοίνωση από την Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Συνημμένα Αρχεία

Ποιό από τα παρακάτω μοντέλα-νικητές του Car Of The Year θα ψηφίζατε ως το καλύτερο αυτοκίνητο της δεκαετίας του '70;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου