Αγώνες Eλληνικοί αγώνες

ΟΜΑΕ: Δεν προέκυψε Πρόεδρος ΕΠΑ μετά το χθεσινό ΔΣ

Το πρώτο ΔΣ για τη νέα διοίκηση της ΟΜΑΕ πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου, χωρίς ωστόσο να προκύψει ορισμός του Προέδρου στην Επιτροπή Αγώνων.

Μια από τις πρώτες προτεραιότητες του νέου Διοικητικού Συμβουλίου στην Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (ΟΜΑΕ), είναι ο ορισμός του Προέδρου στην Επιτροπή Αγώνων (ΕΠΑ), ο οποίος θα αναλάβει την εποπτεία του αγωνιστικού σκέλους των δραστηριοτήτων της.

Μετά την πρώτη συνεδρίαση, που έλαβε χώρα χθες, Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου, δεν προέκυψε συμφωνία αναφορικά με το πρόσωπο που θα αναλάβει το συγκεκριμένο πόστο. Ο ρόλος του Προέδρου της Επιτροπής Αγώνων είναι νευραλγικός, καθώς από τη δική του εποπτεία περνούν όλα όσα αφορούν την εκάστοτε μορφή αγώνων αυτοκινήτου και karting στη χώρα μας.

Επίσημη ανακοίνωσε για το θέμα δεν έχει προκύψει, ωστόσο αναφορικά με τον ορισμό του Προέδρου της ΕΠΑ, αναμένεται να υπάρξει νέα συνεδρίαση του ΔΣ της ΟΜΑΕ, σύντομα.

Ψηφίστε το πιο όμορφο sport coupe των τελευταίων 50 ετών. Προσοχή, δεν αναζητούμε το καλύτερο αλλά το πλέον όμορφο από το 1970 μέχρι σήμερα.

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου