Αγώνες Eλληνικοί αγώνες

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Drift, 2ος γύρος: Συμμετοχές

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Drift θα συνεχιστεί στις 1-2 Αυγούστου, με τον 2ο γύρο της χρονιάς να διοργανώνεται από το Σωματείο Start Line στη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου, συγκεντρώνοντας συνολικά 37 συμμετοχές.

Στις 1-2 Αυγούστου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Drift επιστρέφει για τον 2ο γύρο του θεσμού, στη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου. Οι 37 "μονομάχοι", με τα εντυπωσιακά περάσματα τους θα παρουσιάσουν για ακόμη μια φορά ένα μοναδικό θέαμα.

Στην κατηγορία με τα διπλά περάσματα, στόχος όλων είναι να κερδίσουν τον πρωταθλητή Χαντζαρά Χρήστο με το θηριώδες BMW E36. Ο τελευταίος με τα εντυπωσιακά περάσματα του, θέλει να δείξει σε όλους, πως δεν είναι τυχαία από τους κορυφαίους στον χώρο του Drift σε Ελλάδα και εξωτερικό. Το σίγουρο είναι πως τα μοναδικά περάσματα των οδηγών θα κρατήσουν το ενδιαφέρον όλων αμείωτο.

Στην κατηγορία με τα μονά περάσματα, οι μάχες και το θέαμα αναμένεται συγκλονιστικό. Οι 27 οδηγοί θα παλέψουν για το πρώτο σκαλί του βάθρου χωρίς να υπάρχει κάποιο ξεκάθαρο φαβορί. Με αρκετούς νέους οδηγούς να κάνουν την είσοδο τους, στους αγώνες Drift θέλοντας να κάνουν το επόμενο βήμα θα συναντήσουμε μεγάλες εκπλήξεις στον 2ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift με τελικό νικητή το θέαμα!

Η Start Line σε συνεργασία με το Sportal TV, θα μεταδώσει τον 2ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift, χωρίς καμία χρέωση. Είναι μια δράση με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού στους χιλιάδες θεατές που στηρίζουν τον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό της χώρας μας σε κάθε μορφή του.

Drift Poster

2ος Γύρος Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift - Πρόγραμμα

Διοικητικός & Αρχικός Τεχνικός Έλεγχος: Σάββατο 1 Αυγούστου, ώρα 09:00-10:30, Κυριακή 2 Αυγούστου, ώρα 08:30-09:30, Σχολή Μηχανικού

Ελεύθερα Περάσματα: Σάββατο 1 Αυγούστου, ώρα 11:00-15:00, 17:30-20:30, Σχολή Μηχανικού

Υποχρεωτική Ενημέρωση Αγωνιζομένων: Κυριακή 2 Αυγούστου, ώρα 09:30, Σχολή Μηχανικού

Ελεύθερα Περάσματα: Κυριακή 2 Αυγούστου, ώρα 10:00-11:00, Σχολή Μηχανικού

Βαθμολογημένα Περάσματα: Κυριακή 2 Αυγούστου, ώρα 11:00-12:00, Σχολή Μηχανικού

Υποχρεωτική Ενημέρωση Αγωνιζομένων: Κυριακή 2 Αυγούστου, ώρα 12:00, Σχολή Μηχανικού

Έναρξη Αγώνα: Κυριακή 2 Αυγούστου, ώρα 12:30, Σχολή Μηχανικού

Απονομή: Κυριακή 2 Αυγούστου, Μετά το τέλος του αγώνα, Σχολή Μηχανικού

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6908 805 068

Δελτίο Τύπου

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου