Αγώνες Eλληνικοί αγώνες

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Karting 2019: Αυλαία την Κυριακή 24 Νοεμβρίου

Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Karting για το 2019 την προσεχή Κυριακή 24 Νοεμβρίου στο Kartodromo Αφιδνών, ας δούμε ποιοι διεκδικούν τους τίτλους ανά κατηγορία και πως θα φτάσουν στο ποθητό αποτέλεσμα.

Το πολύπαθο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Karting 2019, φθάνει στο τέλος του. Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στο Kartodromo των Αφιδνών πέφτει η αυλαία με τον 4ο φετινό αγώνα. Πέφτει ή θα παραμείνει μισά ανοικτή, είναι ένα σοβαρό ερώτημα που μένει να απαντηθεί. Έχουμε σε εκκρεμότητα τη συζήτηση εφέσεως που έχει υποβληθεί από τον δεύτερο αγώνα για απόφαση των αγωνοδικών που αφορά την κατηγορία Junior. Kαι αν οι... δημοσιογραφικές πληροφορίες ορίζουν τη συνεδρίαση της Ελλανοδίκου επιτροπής για την ερχόμενη Πέμπτη, λίγα 24ωρα πριν τον αγώνα, ουδείς γνωρίζει αν θα έχουμε οριστικό δεδικασμένο. Κάτι που στην κυριολεξία αφήνει αδιάφορους τους οργανωτές, τα σωματεία που ανήκουν οι εμπλεκόμενοι αθλητές-οδηγοί καθώς και τους γονείς. Κανείς από όλους δεν αντέδρασε για την καθυστέρηση της απόφασης και ουδείς με την συμπεριφορά του δεν έδειξε πως καταλαβαίνει ότι μία απόφαση των ''γραφείων'' μπορεί να ''ακυρώσει'' μία προσπάθεια οδηγών μέσα στην πίστα.

Ένα ακόμα αρνητικό ''παιχνιδάκι'' απέναντι στον Εθνικό Θεσμό, είναι αυτό με το ποιοι συμμετέχουν στον αγώνα και ποιοι όχι... Σημαντικό για την εξέλιξη της τελικής βαθμολογίας, αφού οι επτά συμμετοχές μας κάνουν μισή βαθμολογία και οι οκτώ, ολόκληρη! Κάνεις δεν έχει το μυαλό του στο να μπει και να διασκεδάσει, να ευχαριστηθεί σε ένα ''γεμάτο'' αγώνα. Όλοι οι εμπλεκόμενοι, από τους γονείς έως και τους συγγενείς-φίλους (Στην μέση βρίσκονται οι οδηγοί) θέλουν Πρωτάθλημα! Πρωτάθλημα που θα μπορούσε να έρθει αν έβρισκαν τρόπο να ματαιώσουν τον αγώνα, αν μετρούσε με 7 ή 8 συμμετοχές, αν δεν έβγαινε ποτέ η απόφαση του εφετείου ή αν είχε βγει πριν τον προηγούμενο αγώνα.

Έχουμε δύο καινούργια ''κολπάκια'' για να δημιουργούμε θεματάκια, πάντα αρνητικά, στον θεσμό. Το νέο είναι αν φαίνονται ή όχι οι δηλωμένες συμμετοχές του αγώνα. Ορισμένες από τις δηλωμένες... Είναι τεχνικό θέμα που κάποιοι το γνωρίζουν ή τους το είπαν κάποιοι από την Ομοσπονδία και παίζουν, κρυφτό! Απόλυτη ευθύνη έχει, καλά δεν συζητάμε για τον χαφιέ-χακερ, αλλά για την...τις λέσχες που διοργανώνουν τον αγώνα που δεν βγάζουν αμέσως με την λήξη των δηλώσεων συμμετοχής, την λίστα των οδηγών! Το άλλο είναι καθαρά πολιτικό (σικ)! Επί προηγούμενης κυβέρνησης της χώρας καταστρατηγώντας τον γενικό κανονισμό, οι αλλοδαποί οδηγοί ''μετρούσαν'' στους θεσμούς. Οι Κασσάνδρες θα πουν περί εμπορικού θεσμού και τέτοια... Να τους πληροφορήσουμε πως ο γενικός κανονισμός δεν ''βλέπει'' και δεν ξεχωρίζει, εμπορικό θεσμό από εθνικό Πρωτάθλημα. Είναι ένας για όλα! Με τη νέα λοιπόν κυβέρνηση... οι αλλοδαποί δεν ''παίζουν''. Και αφήνοντας την πλάκα να εξηγήσουμε πως οι ξένοι οδηγοί που συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, μας κάνουν την τιμή δηλαδή, δεν μετρούν στην βαθμολογία... άλλοι πάλι θέλουν να, για να συμπληρωθούν οι απαιτούμενες συμμετοχές έτσι ώστε να μην έχουμε μισή βαθμολογία! Η κωμωδία σε όλο της το κατάντημα!

Μαύρισε η ψυχή μας που τα γράφουμε όλα αυτά. Ας δούμε μία από τις δυσκολότερες εξισωσεις τώρα. Μία όμορφη εξίσωση που θα γίνονταν ακόμα πιο όμορφη αν δεν ίσχυαν τα παρά πάνω! Το πως μπορεί να εξελιχθεί το αγωνιστικό μέρος του 4ου και τελευταίου αγώνα όπου οι οδηγοί, οι πραγματικοί πρωταγωνιστές πάντα βάζουν ταλέντο, μαγκιά και ψυχή και με τις περίτεχνες ενέργειές τους στέλνουν το μήνυμά προς κάθε κατεύθυνση! Αφήστε τους να δείξουν τι σημαίνει karting, αυτοί ξέρουν γαιτί το ζουν... όλοι οι άλλοι είναι ένα μάτσο άνθρωποι που ''διαχειρίζονται'' καταστάσεις εκφράζοντας την τραγική προσωπική τους ματαιοδοξία.

Οι διεκδικητές

Κατηγορία: Mini

Γιώργος Καφαντάτης βαθ.: 92. Προσθέτει βαθμούς από ημιτελικό από 4η θέση και από τελικό από 1η

Βασίλης Μαλάμης βαθ.: 92. Προσθέτει βαθμούς από ημιτελικό από 9η θέση και από τελικό από 10η

Πανέλλήνιο Πρωτάθλημα Karting 2019

Κατηγορία: Junior

Aνδρέας Σπανός βαθ.: 80,5. Προσθέτει βαθμούς από ημιτελικό από 7η θέση και από τελικό από 2η

Στυλιανός Πετρίσης βαθ.: 61,5. Προσθέτει βαθμούς από ημιτελικό από 10η θέση και από τελικό από 10η

Γιάννης Ντάφος βαθ.: 69,0. Προσθέτει βαθμούς από ημιτελικό από 4η θέση και από τελικό από 6η

Nικόλας Λύκος βαθ.: 42,5. Προσθέτει βαθμούς από ημιτελικό από 7η θέση και από τελικό από 7η

O Γιώργος Θεοδωρακόπουλος (Βαθ.: 48,0), προσθέτει όλους τους βαθμούς αρκεί να καταταχθεί σε ημιτελικούς και τελικό σε ανάλογες θέσεις.

https://www.4troxoi.gr/sites/default/files/images/articles/images/2019/11/2.JPG

Κατηγορία: Senior

Aνδρέας Δεβετζόγλου βαθ.: 46,0. Προσθέτει βαθμούς από ημιτελικό από 7η θέση και από τελικό από 2η

Γιάννης Καρδαμάκης βαθ.: 41.5. Προσθέτει βαθμούς από ημιτελικό από 6η θέση και από τελικό από 8η

Κωνσταντίνος Κομνηνός (Βαθ.: 39,5), Άκης Βασιλέρης (Βαθ.: 32,5) και Χρήστος Σαγανάς (Βαθ.: 22,5) προσθέτουν όλους τους βαθμούς αρκεί να καταταχθούν σε ημιτελικούς και τελικό σε ανάλογες θέσεις.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Karting 2019

Σημείωση: Oι βαθμοί είναι υπολογισμένοι σύμφωνα με τον κανονισμό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Karting οπότε έχουν αφαιρεθεί από τον κάθε οδηγό τα χειρότερα αποτελέσματα από δύο ημιτελικούς και ένα τελικό που μπορεί να συμβαίνει να αφαιρεθεί ένας ολόκληρος αγώνας. Πράγμα που δίνει την δυνατότητα σε κάποιον που δεν έλαβε μέρος σε ένα αγώνα, να αφαιρέσει αυτόν και να είναι μέσα στο... παιχνίδι! Τέλος οι βαθμολογίες όπως οι αναρτημένες ως αυτή την στιγμή στο site της Ο.Μ.Α.Ε. είναι ανεπίσημες.

Αναδημοσίευση από: http://kartisidea.blogspot.com/

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Karting 2019

Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής του φετινού Ράλλυ Μόντε Κάρλο;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου