Αγώνες Eλληνικοί αγώνες

Το Pindos Historic Rally είναι γεγονός

Η Regularity Master με την αρωγή του Σ.Ι.Σ.Α. προχωρά στην οργάνωση ενός απαιτητικού αγώνα Regularity, σε διαδρομές άγριας ομορφίας, στην οροσειρά της Πίνδου.

Ο αγώνας θα κινηθεί στην ευρύτερη περιοχή της Πίνδου, με κέντρο την πανέμορφη και πλούσια σε ιστορία πόλη των Ιωαννίνων, σε ορεινές διαδρομές  που θα περιλαμβάνουν τόσο κλασικούς προορισμούς όπως το Μέτσοβο, τα Ζαγοροχώρια, τα Τζουμέρκα, όσο και πανέμορφες άγριες και άγνωστες στους περισσότερους διαδρομές, από τα ελληνοαλβανικά σύνορα μέχρι την Καλαμπάκα κι από την Κόνιτσα μέχρι το Βουργαρέλι.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Παρασκεύη 20/3 (12:00 - 23:30) και το Σάββατο 21/3 (10:00 - 21:00), ενώ την Κυριακή 22/3 το μεσημέρι, θα γίνει η τελετή βράβευσης των νικητών με την υπόλοιπη μέρα να είναι ελεύθερη για επισκέψη - βόλτα - επιστροφή.

Το κάθε σκέλος (μέρα) του αγώνα θα περιλαμβάνει 400~450 km με πάνω από τα μισά να είναι ειδικές διαδρομές.

Πρόκειται για έναν αγώνα Regularity σε ανοιχτούς δρόμους, ο οποίος θα περιλαμβάνει πολλαπλές κρυφές χρονομετρήσεις, με χρήση δορυφορικού συστήματος. Η δυσκολία και η ομορφιά του αγώνα προκύπτει από τον συνδιασμό απαιτητικών - σφιχτών διαδρομών, με πανέμορφα τοπία στη μοναδικού φυσικού κάλους ηπειρώτικη ύπαιθρο.

Αν και ο αγώνας διεξάγεται για πρώτη φορά, ελπίζουμε οτι οι μοναδικής ομορφιάς διαδρομές σε συνδιασμό με την γνωστή ηπειρώτικη φιλοξενεία, θα τον αναδείξουν στον κορυφαίο ελληνικό αγώνα του είδους, καθώς στόχος μας είναι η καθιέρωση αυτού του αγώνα στο ελληνικό καλεντάρι αγώνων κλασσικών αυτοκινήτων, και γιατί όχι και στο αντίστοιχο ευρωπαϊκό.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.pindos.org

Δελτίο Τύπου

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου