Αγώνες Eλληνικοί αγώνες

Ψηφίστε τον Έλληνα οδηγό αγώνων της χρονιάς

Mε τη ψηφοφορία για τον καλύτερο Έλληνα οδηγό της χρονιάς να βρίσκεται σε εξέλιξη, ας γνωρίσουμε τους ανθρώπους που ξεχώρισαν στους ελληνικούς αγώνες το 2018.

Επισκεφτείτε την αρχική σελίδα του site μας πληκτρολογώντας τη διεύθυνση www.4troxoi.gr και ψηφίστε στην ενότητα «Ψηφοφορία» τον Έλληνα οδηγό αγώνων της χρονιάς που ολοκληρώνεται σε λίγα 24ώρα από τώρα μέσα από τη λίστα των 11 οδηγών που ακολουθούν.

Αναπολιωτάκης Γιώργος

Θεωρείται από τους ταχύτερους οδηγούς στην άσφαλτο, έχοντας κερδίσει αγώνες και τίτλους με το Seat Ibiza Kit Car τα τελευταία χρόνια. Το 2018, μαζί με τον Θανάση Τσιούκα, ο 40χρονος οδηγός από την Κρήτη κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ασφάλτου, οδηγώντας τόσο το ισπανικό Kit Car, όσο και Mitsubishi Lancer EVO X στους τελευταίους δύο αγώνες της χρονιάς.

Γαζετάς Χαράλαμπος

Τον γνωρίσαμε στις ειδικές διαδρομές, όντας γρήγορος με το Toyota Yaris στην αρχή, αλλά και με το Opel Corsa S1600 στη συνέχεια. Τα τελευταία δύο χρόνια, αγωνίστηκε στο EKO Racing Dirt Games λόγω της ταχύτητας, αλλά και της προτίμησης του στο χώμα. Συνδυάζοντας εξαιρετικές επιδόσεις και συνέπεια σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, κέρδισε το έπαθλο στην κατηγορία των 750 κ.εκ.

El – Nak Jr. (Πανουργιάς Πανουργιάς)

Άνθρωπος των αγώνων, αφού ουσιαστικά μεγάλωσε στο χώρο, ο “El-Nak Jr.” ξεκίνησε από το δεξί μπάκετ του Χρήστου Πλατή για να πάρει τα πηδάλια στη συνέχεια. Πέρσι, με τον Ανδρέα Βίγκο κατάφεραν να κερδίσουν την A/5, ενώ φέτος με το σαφώς ισχυρότερο και πιο δύσκολο Renault Clio R3, κατέκτησαν τον τίτλο στην F2 του Πρωταθλήματος Χώματος επιδεικνύοντας ταχύτητα σε όλους τους αγώνες που συμμετείχαν.

Ζυμαρίδης Γιώργος

Τον γνωρίσαμε στις ειδικές διαδρομές, όταν το 2004 κατέκτησε το Κύπελλο Ασφάλτου στο Yaris Cup. Τα τελευταία δύο χρόνια, αποτελεί έναν από τους πρωταγωνιστές του EKO Racing Dirt Games. Το 2017 κατέκτησε τον τίτλο και στις δύο κατηγορίες του θεσμού, ενώ φέτος ήταν ο μεγάλος νικητής σε αυτή των 600 κ.εκ., η οποία και ήταν η πλέον ανταγωνιστική του θεσμού, όντας ταχύς όπως πάντα, αλλά και αποτελεσματικός.

Ηλιόπουλος Μάριος

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Πρωταθλήματος Αναβάσεων! Ο Μάριος Ηλιόπουλος τα τελευταία χρόνια συμμετέχει στον συγκεκριμένο θεσμό, οδηγώντας κορυφαίες, αλλά και δυσκολοδήγητες  κατασκευές. Και φέτος κατέκτησε τον τίτλο, με το Ford Fiesta και το Ford Focus στη συνέχεια, όντας ο ταχύτερος όλων, προσφέροντας παράλληλα και πλούσιο θέαμα σε κάθε εμφάνιση του. Από τους αγαπημένους των θεατών!

Καφαντάρης Γιώργος

Ετών 10, πρωταθλητής στις κατηγορίες Μini και Μini Β. Είναι ο πρώτος «μικρός» της ηλικιακής κλάσης Β από 8-10 ετών που κερδίζει τη γενική της κατηγορίας 8-12 ετών και γίνεται δις πρωταθλητής. Με την καθοδήγηση του Γιάννη Αντωνιάδη, ο «μικρός» έβαλε στο δρόμο το ταλέντο και ό,τι του προσέφερε ο κόουτς-δάσκαλος και άξια πήρε τους τίτλους.

Κύρκος Μίλτος

Με το DNA της οικογένειας Κύρκου να κυλάει στις φλέβες του, δεν υπήρχε καμία αμφιβολία ότι ο Μίλτος θα διακρινόταν για την ταχύτητα του. Το 2018 κατέκτησε τον τίτλο στο Seajets ΣΟΑΑ Ενιαίο Skoda, όντας κυρίαρχος στους περισσότερους αγώνες του θεσμού. Απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους, κατάφερε να κερδίσει 5 από τους δώδεκα αγώνες και μαζί το ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο μοναδικό θεσμό ενιαίας μορφής αγώνων στη χώρα μας.

Μπαντούνας Γιάννης

O 42χρονος οδηγός από τον Πύργο, κατάφερε φέτος να κατακτήσει το Πρωταθλήματος Χώματος, επιδεικνύοντας ταχύτητα, αλλά και ακολουθώντας σοφή στρατηγική. Με τον Κώστα Σούκουλη στο δεξί του μπάκετ, κέρδισε αγώνες με το Mitsubishi Lancer EVO VI της κατηγορίας Α απέναντι σε συνδυασμούς με σαφώς πιο σύγχρονες κατασκευές. Από τους κορυφαίους οδηγούς στις χωμάτινες επιφάνειες, σήμερα εκτός από τις εξαιρετικές επιδόσεις συνδυάζει και εμπειρία.

Πετρίσης Στυλιανός

Πρωταθλητής στην κατηγορία Junior του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κάρτιγκ. Ψάχνει και μελετάει τους αντιπάλους του και εκείνοι (από τους κορυφαίους στην πίστα) πως προσπερνάει μαγικά συνδυάζοντας το ένστικτο του Πρωταθλητή με τον ενθουσιασμό του νεαρού αθλητή. 

Πλάγος Γιάννης

Γνωστός στο χώρο των αγώνων για την ταχύτητα του σε κάθε είδους επιφάνεια. Τον γνωρίσαμε με Toyota Yaris το 2004, κάνοντας από την αρχή αισθητή την παρουσία του με τις επιδόσεις του. Με την πάροδο του χρόνου, κατάφερε να συνδυάσει την ταχύτητα που τον διακρίνει και με το αποτέλεσμα. Το 2018, πάντα με τον Άλκη Ρέντη να τον καθοδηγεί από το δεξί μπάκετ, κατέκτησε με το Honda Civic Type-R την F2 στο Πρωτάθλημα Ασφάλτου, κυνηγώντας μάλιστα και νίκες σε επίπεδο γενικής απέναντι σε συνδυασμούς με ισχυρότερες κατασκευές.

Χαραλαμπόπουλος Γιάννης

Ακόμα ένα παιδί από το χώρο του καρτ, που σήμερα πρωταγωνιστεί στους αγώνες αυτοκινήτου. Ο 28χρονος Γιάννης ακολούθησε φέτος για 2η συνεχόμενη χρονιά το Seajets ΣΟΑΑ Ενιαίο Skoda, δείχνοντας εξαιρετικά στοιχεία βελτίωσης. Όντας ταχύς σε πίστες, αλλά και Αναβάσεις, κατέκτησε το Κύπελλο Νέων απέναντι σε εξαιρετικά ταλαντούχους οδηγούς, ενώ ήταν και 2ος πίσω από τον Μίλτο Κύρκο σε επίπεδο γενικής.

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου