Αγώνες Eλληνικοί αγώνες

Ράλλυ Καίτη Κυρίτση: διαδικασία δηλώσεων συμμετοχής

Άνοιξαν οι δηλώσεις συμμετοχής για το ράλλυ Καίτη Κυρίτση (Κορίνθου & Μαύρο Ρόδο), οι οποίες λήγουν στις 26 Οκτωβρίου 2018.

Υπάρχουν δύο επιλογές όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στο Κύπελλο διαλέγουν το σχετικό ταμπάκι και όσοι θέλουν Πρωτάθλημα το άλλο. Μπορείτε να επιλέξετε μόνο ένα από τους δύο αγώνες. Ο αγώνας του Κυπέλλου χώματος (Mαυρο Ρόδο) θα αποτελείται από τις τέσσερις πρώτες ειδικές διδρομές του Πρωταθληματικού Ράλλυ Κορίνθου. Οι συμμετέχοντες στο Πρωτάθλημα θα εκκινήσουν πρώτοι, μετά οι του Κυπέλλου και τελευταία τα Ιστορικά.

Μετά το πέρας αυτών των τεσσάρων ειδικών διαδρομών οι συμμετέχοντες για στον αγώνα του Κυπέλλου θα οδηγήσουν τα αυτοκίνητα τους στον χώρο του Parc Ferme, όπου και θα παραμείνουν μέχρι να οδηγηθούν με Road Book και Carnet στον χώρο του τερματισμού, στο Πανεπιστήμιο Κορίνθου. Η 4η Ε.Δ. (και τελευταία του αγώνα κυπέλλου) υπενθυμίζουμε ότι θεωρείται σαν Power Stage με έξτρα βαθμολογία 5-4-3-2-1 βαθμούς για τους πέντε πρώτους όπως και η 6η Ε.Δ (τελευταία του αγώνα Πρωταθλήματος).

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει το Σάββατο 3 /11 15:30 με τον Έλεγχο εξακρίβωσης που θα γίνει στις εγκαταστάσεις την HATCAR Service A.E και το βράδυ στις 20:00 θα γίνει η Πανηγυρική εκκίνηση στον Πεζοδρόμο της Κολοκοτρώνη ( Πανεπιστήμιο). Την Κυριακή το πρωί το 1ο αυτοκίνητο θα ξεκινήσει από το Service Park, που θα είναι στο Korinthian Palace Catering, στις 9.30 για την Ε.Δ Κλένια.

ΕΔ 1, 3& 5 –Κλένια– 12.08 χλμ.

Περιγραφή:Η ειδική έγινε για 1η φορά το 2008 στο πρωτάθλημα (12ο Ράλλυ Κορίνθου) ,από τότε χρησιμοποιήθηκε και στο Ράλλυ Ακρόπολις. Τα πρώτα 7 χλμ είναι επίπεδα με μέτριες εναλλαγές ανηφόρας – κατηφόρας, τα επόμενα 3 χλμ, είναι έντονα ανηφορικά με πολύ φαρδύ οδόστρωμα και τεράστιες ευθείες, ενώ στο τελείωμά της, που η ειδική γίνεται επίπεδη, τα αυτοκίνητα θα αγγίσουν την τελική τους ταχύτητα. Η ειδική έχει διαφορετική εκκίνηση από την ακροπολική και τελειώνει στο Στεφάνι. Στην συνέχεια έχουμε

ΕΔ 2,4,6 -Χιλιομόδι– 11.60 χλμ.

Περιγραφή: Στενή γενικά σαν διαδρομή, γρήγορη στην αρχή μέσα στο δάσος, γίνεται τεχνική με πονηρά σημεία για τα υπόλοιπα χιλιόμετρα όπου και θα κάνει διαφορές. Μια πολύ τεχνική διαδρομή ανάμεσα στο Χιλιομόδι και τα Αθίκια.

Οι δύο διαδρομές θα γίνουν τρεις φορές για τους συμμετέχοντες στο Πρωτάθλημα( Ράλλυ Κορίνθου) και δύο για τους συμμετέχοντες στο Κύπελλο & στα Ιστορικά (Μαύρο Ρόδο). Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές από την Δευτέρα 15/10/2018 έως Παρασκευή 26/10/2018 και ΜΟΝΟ μέσω του ΣΔΔΑ._Δελτίο Τύπου

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου