Αγώνες Eλληνικοί αγώνες

Ράλλυ Καίτη Kυρίτση: Παπαδημητρίου στο Πρωτάθλημα, Λαινόπουλος στο Κύπελλο

Η Α.Λ.Α.Κορινθίας και η Α.Λ.Α ένωσαν και πάλι τις δυνάμεις τους, τιμώντας την μνήμη της Καίτης Κυρίτση οργανώνοντας ένα όμορφο αγώνα που παρά τις αναποδιές και τις καθυστερήσεις άρεσε σε αγωνιζόμενους και θεατές.

Το Ράλλυ Καίτη Κυρίστη (Κορίνθου & Μαύρο Ρόδο) προσμετρούσε στο 54ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και στο Κύπελλο χώματος και έγινε με κέντρο την Κόρινθο και πεδίο μάχης τις Ε.Δ Κλένια & Χιλιομόδι.

Για το Πρωτάθλημα (Ράλλυ Κορίνθου)

Οι Γιάννης Παπαδημητρίυ – Harryman Allan (Skoda R5) ήταν οι μεγάλοι νικητές κερδίζοντας με άνεση και τις έξι ειδικές του αγώνα. Στην 2η θέση της γενικής οι Γιώργος Κεχαγιάς – Βασίλης Μπασιούκας (FORD FIESTA R5) που αντιμετώπισαν πρόβλημα με το σύστημα διεύθυνσης στο πρώτο σκέλος . Στην 3η θέση της Γενικής οι Νικόλας Χαλιβελάκης- Παναγιώτης Τριανταφυλλίδης (MITSUBISHI ΕVO IX), ήταν και οι νικητές στην κατηγορία C2. Στην F2 οι νίκη πήγε στους Γιάννη Μποζιόνελο – Βαγγέλη Παναρίτη (FORD ESCORT), αλλά το πρωτάθλημα της κατηγόριας για το 2018 στους 2ους της κατάταξης 'EL NAK JrAνδρέα Βίγκο (RENAULT CLIO). Τρίτοι οι Θεόδωρος Τσάκαλος – Φαρακλιώτης Δημήτρης (TOYOTA YARIS), κερδίζοντας και την κατηγορία τους.

Στο Κύπελλο Χώματος (Μαύρο Ρόδο)

Οι επιτυχίες συνεχίστηκαν για τους Στέλιο Λαινόπουλο – Τάσο Παπαδόπουλο (SUBARU IMPREZA) που ήταν οι μεγάλοι νικητές . Στην 2η θέση της Γενικής οι εντυπωσιακοί Γιάννης Αναγνωστάκος – Μάριος Τσαουσογλου (PEUGEOT 208) που κέρδισαν την F2 και φυσικά την κατηγόρια τους C5. Tέλος στην 3η θέση της Γενικής του Κυπέλλου οι Παναγιώτης Ισμαήλος – Χρήστος Μπακλώρης (MITSUBISHI ΕVO IX). Στο 2ο σκαλί του βάθρου της F2 ήταν οι Πολυμενέας Παναγιώτης – Παπανικολάου Ίαν (CITROEN SAXO) και 3οι οι Θανάσης Κοντής – Λάμπρος Ζωγράφος (VW POLO).

Τέλος, ξεχωριστή νότα στο αγώνα έδωσαν τα Ιστορικά αυτοκίνητα που είχαν την δική τους μάχη για το Πρωτάθλημα τους , με τελικούς νικητές τους Ανδρέα & Γιώργο Παπαγεωργίου (VOLVO 142), στην 2η θέση οι Κώστας Γεωργακόπουλος – Χρήστος Μέστρος (ΜΑΖDA 323) και 3οι οι Μιχάλης Νομικός – Γιώργος Κουρής (ΤΟΥΟΤΑ STARLET). Η απονομή των επάθλων έγινε στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου με την παρουσία των τοπικών αρχών και φυσικά του Δημάρχου Κορινθίων Αλέξανδρου Πνευματικού που για μία ακόμα φορά έδειξε την αγάπη του στο μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Χορηγοί του αγώνα ήταν η εταιρία ΑΣΗΜΑΚΗΣ Ανταλλακτικά και η εταιρία ASCENERGY που δραστηριοποιείται στο χώρο των καυσίμων. Την οργάνωση υποστηρίζαν η Ηatcar Service A.E, το Korinthian Palace Catering, το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και η Λαρσινός ΑΕ. Για την επικοινωνία φρόντισαν η ΕΡΤ & ΕΡΑsport, το Περιοδικό 4ΤΡΟΧΟΙ, τα ραδιοτηλεοπτικά δίκτυα Super & Ηλέκτρα, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί BrakeFm, JustFm & EcoRadio, η εφημερίδα Κορινθιακή και οι ενημερωτικές ιστοσελίδες ProtinewsKorinthos News, KorinthosTV, Streetlife, Sfedona, Morias News, Peloponnisos News & Klife._Δελτίο Τύπου

Αποτελέσματα

Ποιό από τα παρακάτω μοντέλα-νικητές του Car Of The Year θα ψηφίζατε ως το καλύτερο αυτοκίνητο της περιόδου 2010-2020;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου