Αγώνες Eλληνικοί αγώνες

Ράλλυ Σπριντ ΑΣΜΑ: Στην Κινέτα!

Στο πλαίσιο του Κυπέλλου Χώματος, βρεθήκαμε στη διαδρομή της Κινέτας για το Ράλλυ Σπριντ ΑΣΜΑ, και σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας μέσα από το φωτογραφικό φακό.

Το 2ο Ράλλυ Σπριντ ΑΣΜΑ σηματοδότησε τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Χώματος, με τα πληρώματα να αγωνίζονται σε ακόμα μία διαφορετική εκδοχή της Κινέτας. Τριάντα δύο αυτοκίνητα εκκίνησαν στη διαδρομή των περίπου 17 χιλιομέτρων, με τους Μπαντούνα-Σούκουλη να ξεχωρίζουν από το πρώτο πέρασμα και ουσιαστικά να εξασφαλίζουν τη νίκη με το Mitsubishi Lancer EVO VI της κατηγορίας Α. Στο βάθρο τούς ακολούθησαν οι Λαϊνόπουλος-Κολοτούρος με το Subaru Impreza και, εντέλει, οι Κωνσταντάκος-Μαχαίρας με το Lancer EVO IX, οι οποίοι και εκμεταλλεύθηκαν το κλατάρισμα των Τζέμου-Παπαρινόπουλου με ακόμα ένα Lancer -αλλά όγδοης γενιάς- στο δεύτερο πέρασμα, το οποίο και τους κόστισε πολύτιμο χρόνο.

Στην F2, την κατηγορία αλλά και τις εντυπώσεις κέρδισαν οι Αναγνωστάκος-Μπακλώρης με το MG ΖR, οι οποίοι και τερμάτισαν 4οι Γενικής! Ταχύτεροι στην Α/5, αλλά με εντυπωσιακή οδήγηση, αναδείχθηκαν οι Τσάκαλος-Κοτρωνής με το Toyota Yaris. Στους άτυχους συγκαταλέγονται οι Χαλιβελάκης-Τσαούσογλου, που ταλαιπωρήθηκαν από μηχανικά προβλήματα στο Lancer EVO IX, ενώ ένα κλατάρισμα στο πρώτο σκέλος τούς έθεσε εκτός μάχης. Το ίδιο ισχύει και για τους Αγγελόπουλο-Δίπλα με το Toyota Yaris, που όμως δεν ολοκλήρωσαν, από πρόβλημα στα ηλεκτρικά. Μέσα από το φωτογραφικό φακό του Θάνου Ηλιόπουλου επιστρέφουμε στην Κινέτα και σας μεταφέρουμε εικόνες και εντυπώσεις._ Π. Τ.

Ο Γιάννης Μπαντούνας ξεκουράζεται ανάμεσα στα δύο περάσματα.

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έδωσαν οι Λαϊνόπουλος-Κολοτούρος με το Subaru Impreza, σημειώνοντας το 2ο καλύτερο συνολικό χρόνο της ημέρας.

Το δικό τους ρυθμό ακολούθησαν οι Κωνσταντάκος-Μαχαίρας με το Lancer EVO IX και στο τέλος αποζημιώθηκαν με την 3η θέση της Γενικής.

Ο πρώην «Γίνε Πρωταθλητής» Γιάννης Αναγνωστάκος ήταν για ακόμα μία φορά απολαυστικός στο τιμόνι του MG ZR, πάντα με τον Χρήστο Μπακλώρη δίπλα του.

Θέαμα και ουσία συνδύασαν οι Τσάκαλος-Κοτρωνής με το Toyota Yaris, που επικράτησαν στην Α/5.

Στα χρώματα των περιοδικών μας, ο Σ.Χ. οδήγησε την προσεγμένη Toyota Celica του Κώστα Παπαδημητρίου εκτελώντας χρέη πλοηγού.

Ο team manager -πλέον- Λευτέρης Σωτήρχος κουβεντιάζει και χαμογελά με τον Μανώλη Χαλιβελάκη.

Συνάντηση κορυφής! Τέσσερις συνοδηγοί στο service park του Συνεδριακού Κέντρου Κορίνθου! Από αριστερά, Γιώργος Πετρόπουλος, Νίκος Μουζάκης, Ευθύμης Σάσσαλος και ο «Στρατηγός» Γιάννης Σταυρόπουλος.

Πολλές και εκλεκτές οι παρουσίες στο βουνό, όπως αυτή του Άρη «Ιαβέρη», με τον γιο του, Αναστάση, να δείχνει ήδη το ενδιαφέρον του για τους αγώνες!

Παρών και ο Σ.Χ. στον αγώνα, που ανέλαβε χρέη πλοηγού, με τον Βασίλη Μπασιούκα να καθοδηγεί από το δεξί μπάκετ, την ώρα που στην τέντα της ομάδας βρισκόταν και ο Σωτήρης Σκαλτσάς.

Συνάντηση από παλιά! Δημήτρης Νασούλας και Λεωνίδας Μαχαίρας τα λένε σε ευχάριστο κλίμα - ίσως να θυμούνται το 2003, όταν και διεκδίκησαν τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδος.

Επιστροφή στη δράση για τον Κωνσταντίνο Χαλιβελάκη μετά την έξοδο στο Ακρόπολις, χωρίς όμως να ευχαριστηθεί όσο ήθελε τον αγώνα, λόγω ενός κλαταρίσματος, αλλά και μηχανικών προβλημάτων.

Πάντα χαμογελαστός ο Γιάννης Αναγνωστάκος, απολαμβάνει κάθε στιγμή που βρίσκεται σε αγωνιστικό μπάκετ.

Για ακόμα μία χρονιά, το Συνεδριακό Κέντρο Κορίνθου αποτέλεσε το επίκεντρο του αγώνα, με τα αγωνιστικά να φιλοξενούνται στον περιβάλλοντα χώρο.

Ο Γιώργος Κότσαλης με την τεράστια εμπειρία του εξακολουθεί να καθοδηγεί με μαεστρία από το δεξί μπάκετ, φέτος στο πλευρό του Στέφανου Θεοχαρόπουλου.

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου