Αγώνες Eλληνικοί αγώνες 4T Classic

Regularity Arcadian Camp στη Βυτίνα (9-12 Ιουλίου)

Η Regularity Master με την αρωγή του Σ.Ι.Σ.Α. διοργανώνει θεωρητικό και πρακτικό σεμινάριο διήμερης διάρκειας, καθώς επίσης και αγώνα Regularity σε πανέμορφες διαδρομές της ορεινής Αρκαδίας και όχι μόνο...

Μια πρωτότυπη ιδέα παίρνει σάρκα και οστά, αφού η Regularity Master σε συνεργασία με τον Σ.Ι.Σ.Α. θα διοργανώσουν στις 9-12 Ιουλίου, με επίκεντρο τη Βυτίνα, σεμινάριο Regularity που θα ολοκληρωθεί με τη διοργάνωση αγώνα στις άγριας ομορφιάς διαδρομές της ορεινής Αρκαδίας και όχι μόνο.

Τον τελευταίο καιρό, οι αγώνες Regularity αποκτούν ολοένα και περισσότερους θιασώτες οπότε, η συνεχής εμφάνιση νέων πληρωμάτων οδήγησε τους διοργανωτές του σεμιναρίου στην υλοποίηση μιας σκέψης, η οποία υπήρχε από προηγούμενα χρόνια. Το σεμινάριο και ο αγώνας του Regularity Arcadian Camp αντιμετωπίζονται ως διαφορετικές εκδηλώσεις, οπότε ο κάθε συμμετέχων μπορεί να λάβει μέρος σε όποιο από τα δύο σκέλη του τετραημέρου, επιθυμεί.

Regularity Arcadian Camp poster

Ταυτότητα της εκδήλωσης

Κέντρο της εκδήλωσης θα είναι η πανέμορφη Βυτίνα, ένας προορισμός που πολλοί έχουν συνδέσει μονάχα με τον χειμερινό τουρισμό, εντούτοις αποτελεί κλασική επιλογή και θερινών διακοπών για τους γνώστες, καθώς στην περιοχή επικρατεί υπέροχο κλίμα, προσφέροντας φυσική δροσιά, χαλάρωση και ξεκούραση. Το θεωρητικό τμήμα του σεμιναρίου (Παρασκευή πρωί και απόγευμα) θα διεξαχθεί σε κλειστό κατάλληλο χώρο, ενώ το πρακτικό κομμάτι (Παρασκευή μεσημέρι) θα γίνει σε πολύ κοντινή απόσταση, στις ορεινές διαδρομές του Μαινάλου.

Η συνέχεια, θα δοθεί με τη διεξαγωγή αγώνα Regularity σε ανοιχτούς δρόμους, ο οποίος θα περιλαμβάνει πολλαπλές κρυφές ή και φανερές χρονομετρήσεις, με χρήση δορυφορικού συστήματος. Ως συνέχεια του σεμιναρίου, ο αγώνας θα συμπεριλαμβάνει Ειδικές Δοκιμασίες Ακριβείας κάθε στυλ (πχ είτε σταθερής Μ.Ω.Τ. είτε με check points), προκειμένου οι συμμετέχοντες να αντιμετωπίσουν όσο το δυνατόν περισσότερες καταστάσεις από αυτές που μπορεί να βρούν σε έναν οποιοδήποτε αγώνα regularity.

Ο αγώνας του διημέρου 11-12 Ιουλίου, θα αποτελείται από δύο ανεξάρτητα μεταξύ τους, σκέλη. Το πρώτο, θα εκκινήσει από την Βυτίνα (Σάββατο 11/7 στις 12:00) και θα τερματίσει στο ίδιο μέρος, ύστερα από περίπου 240 χλμ. (Σάββατο 11/7 στις 18:00). Το δεύτερο, θα εκκινήσει από την Βυτίνα (Κυριακή 12/7 στις 11:00) και θα τερματίσει στη Νεμέα ύστερα από περίπου 140 χλμ. (Κυριακή 11/7 στις 14:30). Στον τερματισμό προβλέπεται, εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν, οργάνωση τελετής βράβευσης, με ελαφρύ γεύμα σε ανοικτό χώρο.

Regularity Arcadian Camp 2020 – Πρόγραμμα

Πέμπτη 9 Ιουλίου

17:00 - 19:00 Σεμινάριο - θεωρία (προαιρετική προέλευση)

Παρασκευή 10 Ιουλίου

08:30 - 11:30 Σεμινάριο - θεωρία

12:00 - 15:00 Σεμινάριο - πρακτική εξάσκηση

16:00 - 20:00 Σεμινάριο - θεωρία

Σάββατο 11 Ιουλίου

08:30-11:00 Διοικητικός / Τεχνικός έλεγχος

12:00 Εκκίνηση 1ου σκέλους

18:00 Τερματισμός 1ου σκέλους

Ανακοίνωση αποτελεσμάτων 1ου σκέλους

Κυριακή 12 Ιουλίου

11:00 Εκκίνηση 2ου σκέλους

14:30 Τερματισμός 2ου σκέλους

Ανακοίνωση προσωρινών αποτελεσμάτων

Απονομή επάθλων - γεύμα

Κατά τη διάρκεια του διοικητικού ελέγχου, θα διανεμηθούν στους συμμετέχοντες οι αυτοκόλλητοι αριθμοί συμμετοχής και οι πινακίδες του αγώνα, τα οποία θα πρέπει να τοποθετήσουν στα αυτοκίνητά τους, προ του τεχνικού ελέγχου.

Το Road Book και οι οδηγίες εκτέλεσης των Ε.Δ.Α. θα διανεμηθούν κατά την εκκίνηση του αγώνα.

Ποιος από τους 7 φιναλίστ για το COTY 2021 κερδίζει τη δική σας ψήφο σαν Αυτοκίνητο της Χρονιάς;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου