Αγώνες Eλληνικοί αγώνες

Rotax – 53 συμμετοχές συγκέντρωσε ο διπλός αγώνας πρόκρισης στην «Ολυμπιάδα του Karting»

Τo Σαββατοκύριακο 31 Οκτωβρίου-1 Νοεμβρίου, στην πίστα Kartodromo (Αφίδνες) διοργανώνεται ο διπλός αγώνας του φετινού Rotax MAX Challenge. Οι οδηγοί που θα συμμετάσχουν σε αυτόν έφτασαν τους 53.

Τo ερχόμενο Σαββατοκύριακο 31 Οκτωβρίου-1 Νοεμβρίου, στην πίστα Kartodromo (Αφίδνες) διοργανώνεται ο διπλός αγώνας του φετινού Rotax MAX Challenge, που από το συνολικό τελικό αποτέλεσμα θα προκριθούν οι οδηγοί που θα λάβουν μέρος στον παγκόσμιο τελικό, Rotax MAX Challenge Grand Finals, ο οποίος αυτή την φορά θα διεξαχθεί στην Πορτογαλία.

δ

Οι ελληνικές ομάδες σύσσωμες δίνουν το παρών στον μεγάλο διπλό αγώνα του ερχόμενου Σαββατοκύριακου και μαζί με τους οδηγούς, εμπιστευόμενοι τους κινητήρες Rotax, την αξιοπιστία τους, τον θεσμό αλλά και την πρόκληση της πρόκρισης στην «Ολυμπιάδα του Karting» όπως χαρακτηρίζεται το Rotax MAX Challenge Grand Finals, δημιούργησαν ένα εκπληκτικό ρεκόρ. Οι οδηγοί που θα συμμετάσχουν στον αγώνα έφτασαν τους 53, αριθμός ρεκόρ των τελευταίων ετών απέναντι σε πανδημία, οικονομικοκοινωνική κατάσταση και οποιουδήποτε άλλου θεσμού αγώνων karting στην Ελλάδα. Δελτίο Τύπου

Afidnes_Entries

 

Ψηφίστε το πιο όμορφο sport coupe των τελευταίων 50 ετών. Προσοχή, δεν αναζητούμε το καλύτερο αλλά το πλέον όμορφο από το 1970 μέχρι σήμερα.

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου