Αγώνες Eλληνικοί αγώνες

Rotax Max Challenge Grand Finals: Η ελληνική αποστολή - Απόβαση στο Πορτιμάο

Η ελληνική αποστολή ετοιμάζεται να ταξιδέψει στο Πορτιμάο της Πορτογαλίας, όπου στις 23 Ιανουαρίου 2021 θα ξεκινήσει το Rotax Max Challenge Grand Finals.

Tο Rotax MΑΧ Challenge 2020, μοναδικός θεσμός που ολοκληρώθηκε μεταξύ των υπολοίπων αγώνων karting, ήταν το πρώτο βήμα για τους Έλληνες οδηγούς. Η ''ομάδα'' των νικητών, ετοιμάζει τις αποσκευές της για το επόμενο. Στην Πορτογαλία τους περιμένει μία ακόμα αξέχαστη εμπειρία, μία νέα πρόκληση το Rotax MΑΧ Challenge Grand Finals. Ο μεγάλος παγκόσμιος τελικός της Rotax, που χαρακτηρίζεται ως η ''Ολυμπιάδα του Karting''. 

Rotax Max Challenge

To ημερολόγιο θα γράφει Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021 και στην πίστα του Πορτιμάο στην Πορτογαλία θα φτάσουν 360 οδηγοί απ’ όλο τον πλανήτη, από τους 15.000 που συμμετείχαν στους εθνικούς θεσμούς του Rotax ΜΑΧ Challenge. Θα είναι οι νικητές και οι ''δευτεραθλητές'' των κατηγοριών που θα αγωνιστούν επί μία εβδομάδα με στόχο το ''στέμμα'' του Παγκόσμιου νικητή!

Διαβάστε ακόμη - Rotax Max Challenge: Μια κόκκινη ιστορία...

Στην πραγματικά εντυπωσιακή παρέλαση των συμμετεχόντων την ξεχωριστή κυανόλευκη σημαία θα ακολουθεί η ελληνική αποστολή. Η αισιοδοξία και το πάθος για διάκριση πλημμυρίζει τους Έλληνες οδηγούς. Η περσινή σπουδαία εμφάνιση, αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα!

Giorgos Kafantaris

Ο Γιώργος Καφαντάρης, δεύτερη και συνεχόμενη συμμετοχή στο  Rotax ΜΑΧ Challenge Grand Finals, που πέρυσι ήταν εντυπωσιακός στην  Rotax 125 Mini MAX, θα είναι παρόν στην Πορτογαλία, ως νικητής της κατηγορίας που προήχθη ηλικιακά, Rotax 125 Junior MAX. Μαζί του στην ίδια κατηγορία, ο Πατρινός Γιώργος Θεοδωρακόπουλος, θα κάνει την παρθενική του διεθνή συμμετοχή!

Thanos Zahos

Από μία ελληνική συμμετοχή θα έχουμε στις κατηγορίες Rotax 125 Micro MAX και Rotax 125 Senior MAX. Στην μικρή ο Θάνος Ζάχος στην δεύτερη συνεχή συμμετοχή του σε Παγκόσμιο τελικό, ως ''πρωταθλητής''.

Stylianos Petrisis

Σε αυτή την κατηγορία συμμετείχε και ο Στυλιανός Πετρίσης που πρώτευσε στην κατηγορία του και συμμετέχει σε Grand Finals πρώτη φορά!

Akis Vasileris

Στην κατηγορία Rotax 125 MAX DD2 ο Άκης Βασιλέρης που πέρυσι ήταν εντυπωσιακός θα συμπληρώσει την έκτη του συμμετοχή σε τελικό της Rotax, αισιοδοξώντας για το καλύτερο όσο ποτέ! Στην ίδια κατηγορία, ο δευτεραθλητής Θανάσης Χατζόγλου που συμμετέχει για πρώτη φορά στο  Rotax MΑΧ Challenge Grand Finals.

Ο συνδυασμός αυτής της ''εθνικής ομάδας'' με τους επιμέρους μηχανικούς-προπονητές, τον Βασίλη Ζάχο (Praga Karting) που επιμελείται των οδηγών Θάνου Ζάχου και Θανάση Χατζόγλου, τον Τάσο Τσερανίδη (Exprit kart) με τους Γιώργο Καφαντάρη και Στυλιανό Πετρίση, τον Κώστα Χατζή (Redspeed) με τον Γιώργο Θεοδωρακόπουλο και τον Γιώργο Πολυχρονίδη (Prt Motorsport) με τον Άκη Βασιλέρη, έχει την δυναμική καθώς και την εμπειρία έτσι ώστε η κάθε... υπέρβαση να θεωρείται αυτονόητο!   

Δελτίο Τύπου

Ποια είναι η αγαπημένη σας ελληνική Ειδική Διαδρομή σε άσφαλτο;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου