Αγώνες Eλληνικοί αγώνες

Seajets Ενιαίο Skoda ΣΟΑΑ: Προορισμός Σέρρες!

O 5ος γύρος του Ενιαίου με Skoda Fabia βρίσκεται προ των πυλών, με τη Skoda Makris να συμμετέχει με τρία αυτοκίνητα στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών.

Έπειτα από τρεις Αναβάσεις και έναν αγώνα ταχύτητας στη Ρόδο, οι πρωταγωνιστές του Seajets Ενιαίου Skoda ΣΟΑΑ θα ταξιδέψουν στις Σέρρες για τον 5ο γύρο του θεσμού, και μάλιστα στην κατά πολλούς κορυφαία πίστα των Βαλκανίων. Ανάμεσα στους 15 συμμετέχοντες του θεσμού θα βρίσκονται και τα Skoda Fabia της Skoda Makris, με οδηγούς ικανούς για το καλύτερο, τόσο σε επίπεδο Γενικής όσο και στην κατηγορία κάτω των 30. Ο Σπύρος Γαλεράκης, που αποτελεί οδηγό της ομάδας σε όλους τους αγώνες μέχρι σήμερα στο θεσμό, ανυπομονεί για την πρώτη συμμετοχή του σε πραγματική πίστα. Φιγουράροντας στην 5η θέση της βαθμολογίας της κατηγορίας Νέων, ο Γαλεράκης ταξιδεύει στις Σέρρες προερχόμενος από μια πολύ καλή εμφάνιση στην Πορταριά, όπου και ανέβηκε στο βάθρο της κατηγορίας.

Αρχικά, ήταν προγραμματισμένο η Skoda Makris να λάβει μέρος με τέσσερα αυτοκίνητα, αλλά υποχρεώσεις δε θα επιτρέψουν στον Βασίλη Γιαννούλη να λάβει μέρος στον αγώνα. Έτσι, εκτός από τον Γαλεράκη, τα άλλα δύο Fabia θα οδηγήσουν ο Στέφανος Καμιτσάκης και ο Χριστόφορος Γρατσίας! Ο πρώτος, που πριν από μερικές μέρες κατέκτησε την 3η θέση στον 3ο γύρο του EKO Racing Dirt Games, επιστρέφει έπειτα από αρκετό καιρό στους αγώνες ταχύτητας, ενώ αυτή είναι η πρώτη του συμμετοχή στο θεσμό του Ενιαίου. Ο Στέφανος είναι ένας από τους ταχύτερους οδηγούς σε αυτήν τη μορφή αγώνων, και είναι ξεκάθαρο ότι θα αποτελέσει έναν από τους διεκδικητές της νίκης, εκμεταλλευόμενος παράλληλα τη μεγάλη εμπειρία του.

Τέλος, το ντεμπούτο του στο Ενιαίο θα κάνει και ο Χριστόφορος Γρατσίας με το τρίτο Fabia της Skoda Makris. Ο ταλαντούχος οδηγός, που έχει αρκετές διακρίσεις από το χώρο του καρτ, είναι μία από τις συμμετοχές που αναμένεται να ξεχωρίσουν, και οι περισσότεροι περιμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε τις επιδόσεις του στην πίστα των Σερρών. Σημειώστε ότι στον 5ο γύρο του θεσμού, που διοργανώνει η ΛΑΜΣ, το Σάββατο θα πραγματοποιηθούν τα χρονομετρημένα δοκιμαστικά, ενώ την Κυριακή θα ξεκινήσει ο αγώνας, που περιλαμβάνει δύο γύρους._ Π. Τ.

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου