Αγώνες Eλληνικοί αγώνες

ΣΟΑΑ: Ανακοίνωση για την Ανάβαση Αχλαδόκαμπου

Ο Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου δημοσίευσε ανακοίνωση  σχετικά με την επερχόμενη Ανάβαση Αχλαδόκαμπου, που προγραμματίζεται για τις 4-5 Ιουλίου.

Παρακάτω, μπορείτε να διαβάσετε την ανακοίνωση:

Έπειτα από σχετική επικοινωνία με το Σωματείο ΑΣΣΟΑΑ, το οποίο διοργανώνει την Ανάβαση Αχλαδόκαμπου και την οριστικοποίηση της απόφασης του να προχωρήσει στην διεξαγωγή του εν λόγω αγώνα, παρά τις παρατηρήσεις που εκφράσαμε τόσο προφορικά όσο και με την  σημερινή επιστολή μας ώρα 11:04, καλούμε όσους οδηγούς επιθυμούν και μπορούν να κάνουν την υπέρβαση, να βρεθούν στην Ανάβαση Αχλαδόκαμπου. 

Να το κάνουν ως δείγμα διαμαρτυρίας και ως ένα βροντερό μήνυμα ώστε να ακουστεί η φωνή των οδηγών για καλύτερο, πιο εφικτό και δίκαιο πρόγραμμα, στη δύσκολη στιγμή που περνάει η χώρα μας και όλοι οι αγωνιζόμενοι. Ως ένδειξη διαμαρτυρίας ότι η οποιαδήποτε επανεκκίνηση πρέπει να σχεδιάζεται με σύνεση και σεβασμό απέναντι στις πραγματικές συνθήκες και όχι με πρόχειρες, ιδιοτελείς και εισπρακτικές μεθόδους. Ως ένδειξη διαμαρτυρίας ότι κανείς με άνισο και πλάγιο τρόπο δεν θα του επιτραπεί να αποκτήσει προβάδισμα απέναντι στον ανταγωνισμό, υποτιμώντας την νοημοσύνη όλων μας. Για τα παραπάνω σε όλους εμάς θα μας δοθεί η ευκαιρία να τα πούμε «ενώπιος ενωπίω» σε όλα τα επίπεδα, στο βουνό, εκεί που γίνονται οι πραγματικές μάχες…

anavasi

Ο Σ.Ο.Α.Α. αντιλαμβανόμενος τη δεινή θέση που βρίσκονται κάποια από τα μέλη μας και σεβόμενος όλα τα παραπάνω, πάντα δίπλα στα μέλη του, αναλαμβάνει το συνολικό κόστος της συμμετοχής προς την ΟΜΑΕ και το Σωματείο, οποιουδήποτε μέλους το ζητήσει μέχρι σήμερα και ώρα 21:00 της 29ης Ιουνίου 2020.

Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλώ απευθυνθείτε άμεσα στο Γραφείο Τύπου του Σ.Ο.Α.Α., κ. Στάθη Πετρόπουλο στο τηλέφωνο 6939 189224.

To Δ.Σ. του Σ.Ο.Α.Α.

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου