17 Φεβ 2018

ΣΟΑΑ Skoda Ενιαίο 2018 - Skoda Makris: Νέο αίμα!

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Kartodromo Αφιδνών η τελική φάση του διαγωνισμού “Βάπτισμα Πυρός” της Skoda Makris S.A., με φόντο εν τέλει όχι τρεις, αλλά τέσσερις θέσεις στο θεσμό του Ενιαίου για το 2018!

Ο πρωτοποριακός για τα ελληνικά δεδομένα διαγωνισμός “Βάπτισμα Πυρός” της Skoda Makris S.A. έφτασε στην τελική του φάση. Στην πίστα Kartodromo των Αφιδνών συγκεντρώθηκαν οι υποψήφιοι που διεκδίκησαν μία από τις θέσεις στην ομάδα που θα συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα ΣΟΟΑ Skoda Ενιαίο του 2018. Με την άφιξη τους στο Kartodromo, τους συμμετέχοντες περίμενε μία ευχάριστη έκπληξη. Συγκεκριμένα, ο Απόστολος Μακρής γνωστοποίησε ότι θα διαθέσει τέσσερα Skoda Fabia, γεγονός που επέτρεπε σε ακόμα έναν οδηγό να διεκδικήσει μία θέση στην ομάδα.

Ο διαγωνισμός γνώρισε μεγάλη ανταπόκριση από τους φίλους του αυτοκινήτου, και όχι μόνο! Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι σήμερα στην πίστα βρέθηκε τόσο ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος, κ. Δημήτρης Μιχελακάκης, όσο και ο Διευθυντής πωλήσεων και marketing της Skoda στην Ελλάδα, κ. Ανδρέας Χαλμπές! Έτσι, μέσα σε ευχάριστη και φιλική ατμόσφαιρα, οι συμμετέχοντες πέρασαν από μία σειρά δοκιμασιών που είχε σχεδιάσει η ομάδα της Skoda Makris. Αρχικά, οι υποψήφιοι πέρασαν από συνέντευξη, με τον διευθυντή του περιοδικού μας 4ΤΡΟΧΟΙ, “Στρατισίνο”, να υποβάλει μία σειρά ερωτήσεων. Αμέσως μετά, χωρισμένοι σε γκρουπ ξεκίνησαν τη διαδικασία στην πίστα. Πρώτα είχαν την δυνατότητα να οδηγήσουν καρτ, με το χρόνο τους να καταγράφεται και τους εξεταστές-εκπαιδευτές Γιώργο Καμιτσάκη, Νίκο και Βασίλη Ζάχο, να παρατηρούν τις επιδόσεις τους. Στη συνέχεια, όλοι πέρασαν από το δεξί κάθισμα των γνωστών οδηγών αγώνων, οι οποίοι και τους πρόσφεραν μία πρώτη γνωριμία με την διαδρομή της πίστας, για να οδηγήσουν στο τέλος οι ίδιοι τα Skoda Fabia παραγωγής.

Αμέσως μετά, και αφού ολοκληρώθηκε η παραπάνω διαδικασία, οι εκπαιδευτές συγκεντρώθηκαν και επέλεξαν την τελική δεκάδα των υποψηφίων. Οι δέκα καλύτεροι είχαν τη δυνατότητα να οδηγήσουν τα Skoda Fabia του Ενιαίου σε σχεδόν αγωνιστικούς ρυθμούς, με τους εκπαιδευτές τους στο δεξί κάθισμα να τους κατευθύνουν.

Όπως προαναφέραμε, με δεδομένο το μεγάλο ενδιαφέρον των συμμετεχόντων στο διαγωνισμό, η Skoda Makris αποφάσισε να διαθέσει τέσσερα Skoda Fabia για το θεσμό του Ενιαίο της χρονιάς. Έτσι, με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, οι εκπαιδευτές μαζί με τον Απόστολο Μακρή, επέλεξαν οκτώ οδηγούς οι οποίοι και θα διεκδικήσουν το χρίσμα στα τέσσερα αυτοκίνητα. Η τελική επιλογή ανάμεσα στους οκτώ οδηγούς θα γίνει την Τετάρτη, μετά από νέα συνάντηση και πιο λεπτομερή εξέταση των υποψηφίων. Μείνετε συντονισμένοι, λοιπόν, για τις τέσσερις θέσεις, αλλά και τις δύο επιπλέον των αναπληρωματικών, που θα απαρτίσουν την αγωνιστική ομάδα της Skoda Makris για το 2018!

Η τελική οκτάδα

1. Ευάγγελος-Αδάμ Βούλγαρης

2. Ευστράτιος Γαλανόπουλος

3. Σπυρίδων Γαλεράκης

4. Χριστόφορος Γρατσιάς

5. Γεράσιμος Θεοχάρης

6. Γιώργος Λαλιώτης

7. Αντώνης Μπουραντάς

8. Ιωάννης Πλάντζας

 

Περισσότερες φωτογραφίες: