Αγώνες Eλληνικοί αγώνες

Time Speed Distance Regularity Rally

O AC3 (Argolis Classic Car Club) συνδιοργάνωσε με τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Σπορ Αυτοκινήτων (ΣΙΣΑ) και υπό την Αιγίδα του Δήμου Φυλής, το Time Speed Distance Regularity Rally το Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018.

Το T.S.D. Regularity Rally σχεδιάστηκε και πραγματοποιήθηκε με επιτυχία από 2 έμπειρες λέσχες κατόπιν άψογης συνεργασίας κατά γενική ομολογία των συμμετεχόντων. Ήταν μία εκδήλωση έξω από τα συνηθισμένα, που αποσκοπούσε στην οδηγική απόλαυση και ευχαρίστηση των πληρωμάτων. Παρά τις αρχικά δυσμενείς καιρικές συνθήκες, ο καιρός τελικά περιορίστηκε σε ελαφριά βροχή και ομίχλη ανεβάζοντας τον βαθμό δυσκολίας, αλλά δεν επηρέασε την εξέλιξη του αγώνα αφού πληρώματα και αυτοκίνητα ήταν σωστά προετοιμασμένα. Στην αφετηρία στη Φυλή βρέθηκαν 49 πληρώματα όπου έλαβαν εκκίνηση από τον Δήμαρχο Δήμου Φυλής στις 11:00, παρουσία κατοίκων και φίλων του ιστορικού αυτοκινήτου. Το επίπεδο συναγωνισμού ήταν πολύ υψηλό αφού η λίστα συμμετοχών περιελάμβανε συμμετοχή από το Βέλγιο, όλους τους πρωταγωνιστές του Ελληνικού Πρωταθλήματος Regularity, αρκετοί εξ αυτών με εμπειρία αγώνων του εξωτερικού και μάλιστα 8 συμμετέχοντα πληρώματα ετοιμάζονται να συμμετάσχουν στο διεθνούς φήμης Rallye Monte Carlo Historique 2019. Kατά την διάρκεια του αγώνα υπήρχαν συνεχείς ανακατατάξεις και ενδιαφέρον μέχρι τον τερματισμό στη Φυλή, για τις 6 πρώτες θέσεις που είχαν προκηρυχτεί έπαθλα. Νικητές αναδείχθηκαν οι Κονταράτος Θ.-Ιατρίδης Ι. Porsche 911 και ακολούθησαν Μητρόπουλος Κ.-Γεωργιού Α. Μini Cooper, Κουνέλης Δ.–Κουνέλης Α. Mini Cooper, Μουστάκας Σ.-Μουστάκας M. Datsun 240Z, Λάμαρης Χ.–Φονσός Φ. Mini Cooper, Γεωργακόπουλος Γ.– Χατζής Χ. Morris Mini. Στην κατάταξη για αυτοκίνητα χωρίς συνδεδεμένα όργανα απόστασης–χρόνου πρώτοι τερμάτισαν Μάρκος Γ.–Αμπελιώτης Λ. ΒΜW E30 και ακολούθησαν Καρώνης Ι.– Βανετσάνου Α. Lancia Fulvia, Μπογιατζής Β.–Απίστολας Γ. Autobianchi A112. Ο Αντιδήμαρχος Φυλής που πραγματοποίησε την απονομή επάθλων στους νικητές και διακριθέντες δήλωσε ενθουσιασμένος και ότι επιθυμία του Δήμου είναι να επαναληφθεί η εκδήλωση και του χρόνου, όπως ζητήθηκε και από πολλά πληρώματα, που πλέον αποτελεί και επιδίωξη της οργανωτικής επιτροπής.

Tα υπ αριθμόν 2,3,6,11,14,19,30,33,39 πληρώματα που συμμετείχαν στην εκδήλωσή μας, θα λάβουν μέρος τον Ιανουάριο του 2019 στο φημισμένο Rally Monte Carlo Historique (Edition 2019), όπου επιλέγονται ΜΟΝΟ 300 πληρώματα από 2.000 αιτήσεις από όλη την Ευρώπη και όχι μόνο. Η εκκίνηση του 22ου Ιστορικού Ράλλυ Μόντε Κάρλο θα γίνει στις 30 Ιανουαρίου 2019 από την Ακρόπολη των Αθηνών με 25 συμμετοχές, 12 ελληνικές και 13 διεθνείς.

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Φυλής για την στήριξη και την άψογη συνεργασία και τους υποστηρικτές μας www.classicautogarage, www.sptableware για τα δώρα που προσέφεραν σε διακριθέντα πληρώματα. Εκτός από τα μέλη των Σ.Ι.Σ.Α και AC3 που συμμετείχαν ευχαριστούμε επίσης τα πληρώματα από τις λέσχες, ΦΙΛΠΑ, ΣΦΙΠΟΠ, Microcars, ΑΣΜΑ, ΑΛΑΛ, Α.Π.Π.Λ.Ε καθώς και CMC, VVFClassicTeam, SP Tableware, Kyriakoulis R.T., Capitol που μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους. Και του χρόνου!_ Δελτίο Τύπου Οργανωτικής Επιτροπής

Συνημμένα Αρχεία

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου