top icon
Eλληνικοί αγώνες

Το πρόγραμμα του διημέρου 23-24 Οκτωβρίου

Το πρόγραμμα των ελληνικών αγώνων το διήμερο 23-24 Οκτωβρίου, περιλαμβάνει σημαντικούς αγώνες σε διάφορους θεσμούς του μηχανοκίνητου αθλητισμού της χώρας μας.

Για ακόμη ένα Σαββατοκύριακο το πρόγραμμα των ελληνικών αγώνων περιλαμβάνει διοργανώσεις που δεν θα αφήσουν κανέναν λάτρη του μηχανοκίνητου αθλητισμού της χώρας μας ασυγκίνητο.

Με αγώνες για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Drift αλλά και Αναβάσεις σε Κρήτη και Θεσσαλία το μόνο σίγουρο είναι πως υπάρχει πληθώρα επιλογών το Σαββατοκύριακο 23-24 Οκτωβρίου.

Φθινοπωρινό Ράλλυ

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος συνεχίζεται το διήμερο 23 και 24 Οκτωβρίου με το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (ΑΣΜΑ) να διοργανώνει το myKTEO 9ο Φθινοπωρινό Ράλλυ. Ο αγώνας αποτελεί τον 4ο γύρο του συγκεκριμένου θεσμού.

Στις όμορφες ακροπολικές ειδικές διαδρομές της Φωκίδας θα διεξαχθεί το myKTEO 9ο Φθινοπωρινό Ράλλυ με 38 συμμετοχές. Ο αγώνας επιστρέφει και πάλι καθώς λόγω της πανδημίας την περυσινή χρονιά είχε αναβληθεί. Εκτός από το πρωτάθλημα, ο αγώνας αποτελεί τον τέταρτο γύρο του Κυπέλλου Χώματος, ενώ προσμετρά και στο Πρωτάθλημα Ιστορικών αυτοκινήτων καθώς και στο Κύπελλο Ιστορικών.

Το myKTEO 9ο Φθινοπωρινό Ράλλυ, αναμένεται συναρπαστικό καθώς οι ποιοτικές συμμετοχές θα προσφέρουν πλούσιο θέαμα στους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού της χώρας μας. Σημαντικό είναι το γεγονός, πως στον αγώνα που διεξάγεται στις ειδικές διαδρομές της Φωκίδας, μπορεί να δούμε να προκύπτει από το αποτέλεσμα ο φετινός πανελλήνιος πρωταθλητής ράλλυ χώματος.

Ο Αλέξανδρος Τσουλόφτας με το Volkswagen Polo R5, θα επιδιώξει στην Ιτέα να στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδος. Το έργο του δεν θα είναι εύκολο καθώς ο κάτοχος του τίτλου Γιάννης Παπαδημητρίου επιστρέφει στο μπάκετ του Skoda Fabia Rally2 Evo, σε έναν αγώνα που έχει κερδίσει το 2019.

Θέλοντας ένα αποτέλεσμα που θα τους κρατήσει ζωντανούς στην υπόθεση τίτλος, συμμετέχουν στο myKTEO 9ο Φθινοπωρινό Ράλλυ οι Jourdan Serderidis και Γιώργος Κεχαγιάς αμφότεροι με Skoda Fabia Rally2 Evo. Από την εξίσωση ενός καλού αποτελέσματος δεν μπορούμε να βγάλουμε τον πρωταθλητή ράλλυ χώματος 2018 Γιάννη Μπαντούνα, ο οποίος επιστρέφει και πάλι στους αγώνες, με το Mitsubishi Lancer EVO VI.

Στο πλευρό των οργανωτών θα βρίσκονται η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ο Δήμος Δελφών. Χορηγοί του αγώνα είναι επίσης η Seajets, η Peugeot Γκάλλο η Shell V-Power, όπως και οι 4Τροχοί.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του διημέρου στη Φωκίδα περιλαμβάνει τον διοικητικό και τεχνικό έλεγχο, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Οκτωβρίου από τις 16.00 έως τις 18.00 στις εγκαταστάσεις του myKTEO που βρίσκονται στο Βιοτεχνικό Πάρκο Άμφισσας.

Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου, ο αγώνας περιλαμβάνει τις ε.δ. «Αγία Ευθυμία Shell V-Power», «Καρούτες Seajets», «Αγία Ευθυμία Peugeot Gallo», «Καρούτες Seajets», «Άμφισσα myKTEO». Μετά από 5 συνολικά ειδικές διαδρομές και 76 αγωνιστικά χιλιόμετρα, τα πληρώματα θα τερματίσουν στην Κεντρική Προβλήτα της Ιτέας.

Θα μπορείτε να ενημερωθείτε για αποτελέσματα και πληροφορίες από τον ηλεκτρονικό ιστότοπο του Αθλητικού Σωματείου ΑΣΜΑ. Τους χρόνους καθόλη τη διάρκεια του αγώνα θα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε στον ηλεκτρονικό ιστότοπο: http://www.infomega.gr/live/

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Drift

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Drift επιστρέφει σε μία από τις αγαπημένες τοποθεσίες των αθλητών που συμμετέχουν στον συγκεκριμένο θεσμό. Το Αθλητικό Σωματείο Start Line, διοργανώνει στις 23-24 Οκτωβρίου τον 5ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift στη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου.

Σε μία ιδιαίτερα τεχνική αλλά εντυπωσιακή διαδρομή, οι 40 πρωταγωνιστές του αγώνα θα χαρίσουν πλούσιο θεάμα σε όσους βρεθούν στην όμορφη τοποθεσία του Λουτρακίου. Να θυμίσουμε πως ο θεσμός περιλαμβάνει δύο κατηγορίες. Αυτή των διπλών περασμάτων PRO και αυτή των μονών περασμάτων Street Legal.

Στον 5ο γύρο του θεσμού, η κατηγορία PRO συγκεντρώνει 13 συμμετοχές, με την κατηγορία Street Legal να είναι πολυπληθέστερη με 27 συμμετοχές.

Περισσότερες πληροφορίες και αποτελέσματα θα βρείτε στον ηλεκτρονικό ιστότοπο: https://www.omae-live.gr/

Ανάβαση Βραχασίου

Η 8η Η&Κ ΑΕΒΕ Ανάβαση Βραχασίου διοργανώνεται το προσεχές Σαββατοκύριακο από τον Αθλητικό Όμιλο Κρήτης σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης και τη στήριξη του Δήμου Αγίου Νικολάου.

Ο συγκεκριμένος αγώνας διεξάγεται και φέτος στον επαρχιακό δρόμο Σίσι – Βραχάσι, στη γνωστή και αγαπημένη διαδρομή των 3,4 χιλιομέτρων που διέρχεται μέσα από το φαράγγι.

Για ακόμη μία χρονιά η εν λόγω ανάβαση συγκεντρώνει αρκετές συμμετοχές, οι περισσότερες ως επί των πλείστων είναι από την περιοχή της Κρήτης. Οι 31 συμμετέχοντες της Ανάβασης θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, ώστε να επικρατήσουν στην εκάστοτε κατηγορία.

Το πρόγραμμα του διημέρου περιλαμβάνει τον Διοικητικό και Τεχνικό Έλεγχο των αυτοκινήτων το πρωί του Σαββάτου 23 Οκτωβρίου από τις 08.00 έως τις 10.00, ενώ οι Χρονομετρημένες δοκιμές είναι προγραμματισμένες για τις 11.30 της ίδιας ημέρας. Οι αγωνιζόμενοι θα πραγματοποιήσουν τρία σκέλη. Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 11.30.

Αποτελέσματα θα μπορείτε να βρείτε καθόλη τη διάρκεια του αγωνιστικού διημέρου της Ανάβασης Βραχασίου στον ηλεκτρονικό ιστότοπο: http://www.infomega.gr/live/

Ανάβαση Ελλασόνας

Στη Θεσσαλική πόλη θα διεξαχθεί στις 23-24 Οκτωβρίου, ο 4ος γύρος του Κυπέλλου Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος. Το Αθλητικό Σωματείο ΛΑΜΚΕ, διοργανώνει την 5η Ανάβαση Ελασσόνας, με τις συμμετοχές να φτάνουν τις 47.

Η εμπιστοσύνη και η αγάπη τόσο των οδηγών όσο και των θεατών για την Ανάβαση Ελασσόνας, έχει δημιουργήσει μία όμορφη παράδοση όλα αυτά τα χρόνια, κάνοντας την συγκεκριμένη ανάβαση, έναν αγώνα πολύ διασκεδαστικό για οδηγούς και θεατές.

Η διαδρομή της ανάβασης είναι το τμήμα της Ε.Ο. Ελασσόνας-Κοζάνης και βρίσκεται δύο χιλιόμετρα από την Ελασσόνα με κατεύθυνση προς Κοζάνη, με το μήκος της είναι 3,8 χλμ.

Αποτελέσματα θα μπορείτε να βρείτε για την Ανάβαση Ελασσόνας στον ηλεκτρονικό ιστότοπο: http://www.infomega.gr/live/

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ποιο αυτοκίνητο πιστεύετε ότι θα κερδίσει τον τίτλο «Αυτοκίνητο της Χρονιάς»;

    Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ