top icon
Αγώνες

Ένα τετραήμερο εκδηλώσεων και μία ακόμη διάκριση για την Prom Racing

Όπως είχε προαναγγελθεί, η ομάδα Formula Student του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Prom Racing, παρευρέθηκε σε δυο πολύ σημαντικές εκδηλώσεις τις προηγούμενες ημέρες.

Όπως είχε προαναγγελθεί, η ομάδα Formula Student του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Prom Racing, παρευρέθηκε σε δυο πολύ σημαντικές εκδηλώσεις τις προηγούμενες ημέρες.

Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου συμμετείχε στην καθιερωμένη πλέον Βραδιά του Ερευνητή στο Κτήριο Αβέρωφ, ενώ το τριήμερο 28-30 Σεπτεμβρίου στο 15ο Motor Festival στο Ο.Α.Κ.Α. Οι πύλες στη Βραδιά του Ερευνητή άνοιξαν στις 17:00 και τα μέλη της Prom Racing βρίσκονταν ήδη στις θέσεις τους. Πλήθος καθηγητών, φοιτητών, μαθητών, φίλων και υποστηρικτών πέρασαν από το περίπτερο της ομάδας του Πολυτεχνείου που βρισκόταν στην είσοδο της εκδήλωσης. Εκεί είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τον διαγωνισμό Formula Student, την ιστορία της ομάδας και τις επιτυχίες της, καθώς επίσης και τους στόχους που έχουν θέσει οι φοιτητές για την πρώτη τους ηλεκτρική χρονιά. Ωστόσο, την παράσταση έκλεψε η DELIA, το τελευταίο αγωνιστικό μονοθέσιο, με το οποίο η Prom Racing διακρίθηκε το περασμένο καλοκαίρι στην Ευρώπη. Μικροί και μεγάλοι φωτογραφήθηκαν με το P19 και εντυπωσιάσθηκαν από την εξέλιξη της ομάδας τα τελευταία χρόνια και τις δυνατότητες που έχουν οι Έλληνες φοιτητές σήμερα. «Μια από τις πιο όμορφες στιγμές της εκδήλωσης ήταν όταν τα πιτσιρίκια μας ζητούσαν να τους βάλουμε μέσα στο μονοθέσιο μας. Το να κινητοποιούμε τους νέους να καινοτομούν είναι από τις βασικές μας προτεραιότητες», μας είπε η αντιπροσωπεία της ομάδας που βρέθηκε στο ιστορικό κτήριο Πατησίων. Η αυλαία της Βραδιάς του Ερευνητή έπεσε λίγο πριν τις 12 το βράδυ, αλλά για την Prom Racing ξημέρωνε ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο ταχύτητα και αδρεναλίνη.

Το 15ο Motor Festival διενεργήθηκε στις 28-30 Σεπτεμβρίου στο Ο.Α.Κ.Α. Εντυπωσιακά αγωνιστικά αυτοκίνητα, μοναδικά drift show και ακροβατικά που κόβουν την ανάσα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι fans του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Η ομάδα όλο το τριήμερο μίλησε με ανθρώπους του χώρου και για τις προοπτικές συνεργασίας. Το ενδιαφέρον ήταν πραγματικά μεγάλο! Την δεύτερη μέρα η DELIA μπήκε στην «αρένα» και έκλεψε τις εντυπώσεις για άλλη μια φορά. Μπορεί να μην έτρεξε, λόγω διαφόρων δοκιμών που πραγματοποιεί αυτή την περίοδο η ομάδα, αλλά κέρδισε το χειροκρότημα του κοινού. Ωστόσο, μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τα μέλη της ομάδας την τελευταία μέρα του event. Η Prom Racing κέρδισε την 1η θέση στο διαγωνισμό «Δημοφιλίας», που πραγματοποιήθηκε μέσω διαδικτυακής ψηφοφορίας, αποδεικνύοντας πλέον ότι έχει εγκαθιδρυθεί στη συνείδηση μεγάλης μερίδας που παρακολουθεί τα δρόμενα στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ένα γεμάτο τετραήμερο ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την Prom Racing, η οποία συνεχίζει πυρετωδώς τον σχεδιασμό του P20, του πρώτο ηλεκτρικού μονοθέσιου της ομάδας. Μείνετε συντονισμένοι σε όλα τα Social Media της Prom Racing, γιατί ετοιμάζονται πολλά νέα πράγματα!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ποιος θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Μόντε Κάρλο (20-23 Ιανουαρίου 2022);

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ