Ο Daniel Ricciardo αποχωρεί από τη Red Bull στο τέλος της φετινής σεζόν, κάτι που ανοίγει το δρόμο για τη μετακίνησή του στη Renault.

Μέχρι πριν λίγο, η μετακίνηση του Daniel Ricciardo στη Renault αποτελούσε μία φήμη, που όμως έτεινε προς την επιβεβαίωση. Κι ενώ ακόμα δεν έχει τοποθετηθεί η πλευρά των Γάλλων, το γεγονός ότι ο ίδιος αποτελεί παρελθόν από την Red Bull με κάθε επισημότητα, δεν αφήνει πολλά περιθώρια αμφισβήτησης της εν λόγω μεταγραφής.

Ο επικεφαλής της ομάδας, Christian Horner, δήλωσε σχετικά:

«Σεβόμαστε απόλυτα την απόφαση του Daniel να φύγει και του ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον. Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για την αφοσίωσή του και τον ρόλο που διαδραμάτισε από τότε που έγινε μέρος της ομάδας το 2014, με κορυφαίες στιγμές του τις 7 νίκες και τα 29 βάθρα που έχει πάρει μαζί μας ως τώρα.

«Τώρα, θα συνεχίσουμε να εξετάζουμε τις επιλογές μας πριν αποφασίσουμε ποιος θα βρίσκεται μαζί με τον Max Verstappen για το 2019.

«Εν τω μεταξύ, παραμένουν ακόμα εννέα αγώνες για το 2018 και εστιάζουμε στο να μεγιστοποιήσουμε κάθε ευκαιρία που έχουν ο Max και ο Daniel για το υπόλοιπο της σεζόν.»._Δ.Μ.

Ποιο μοντέλο πιστεύετε ότι θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο «Car of The Year 2020»;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά