Αγώνες Formula 1

F1: Αιφνίδια προαγωγή για τον Albon στη Red Bull

Ο Alexander Albon θα προβιβαστεί δοκιμαστικά στη Red Bull για το υπόλοιπο της σεζόν, με τον Pierre Gasly να επιστρέφει στην Toro Rosso.

Η απόδοση του Pierre Gasly στη μεγάλη ομάδα της Red Bull ήταν πολύ κατώτερη των προσδοκιών ως τώρα, αλλά ο σύμβουλος της RB, Helmut Marko, είχε διαβεβαιώσει άπαντες πως ο Γάλλος θα μείνει στην ομάδα ως το τέλος της χρονιάς.

Παρόλα αυτά, με σημερινή της ανακοίνωση, η αυστριακή ομάδα έκανε γνωστή την απόφασή της να προβιβάσει από το Βελγικό Grand Prix τον Alexander Albon, τον rookie της Toro Rosso, στην θέση του Gasly, με τον τελευταίο να γυρίζει από εκεί που ξεκίνησε πέρυσι την καριέρα του στη Formula 1.

Αυτό θα γίνει -κατά την ίδια την ομάδα- με σκοπό να εξετάσουν τις επιλογές τους για το 2020 και για το ποιος θα βρεθεί δίπλα στον Max Verstappen, αφού κανείς εκ των δύο δεν έχει συμβόλαιο για την Red Bull την επόμενη σεζόν._Δ.Μ.

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου