Αγώνες Formula 1

F1: Αναβλήθηκε και το Grand Prix Καναδά εξαιτίας του κορονοϊού

Η Formula 1 και οι διοργανωτές του Grand Prix Καναδά αποφάσισαν να αναβάλουν τον αγώνα, που ήταν αρχικά προγραμματισμένος για το τριήμερο 12-14 Ιουνίου.

Η πανδημία του κορονοϊού συνεχίζεται, και η Formula 1 παραμένει σε εγρήγορση, προσπαθώντας να προσαρμοστεί συνεχώς στα νέα δεδομένα.

Μετά τα πρώτα 8 Grand Prix της χρονιάς που αναβλήθηκαν ή ακυρώθηκαν, ο Καναδάς γίνεται ο 9ος αγώνας που δεν θα γίνει την ημερομηνία που έπρεπε, και ο 7ος που αναβάλλεται, με τη διοργάνωση να εξετάζει το ενδεχόμενο να διοργανώσει το event στα τέλη του καλοκαιριού.

Σε σχετική ανακοίνωση, οι διοργανωτές αναφέρουν:

«Η αναβολή αυτή δεν ήταν μία απόφαση που ελήφθη ελαφρά ή εύκολα.

«Τον τελευταίο μήνα, έχουμε συνεχή επικοινωνία με τη Formula 1 και εκπροσώπους από την πόλη του Μόντρεαλ, και τις περιφερειακές και ομοσπονδιακές κυβερνήσεις.

«Έχουμε ακούσει τις οδηγίες που εκδίδονται από αξιωματούχους της δημόσιας υγείας και ως άμεσο αποτέλεσμα της πανδημίας του COVID-19 ακολουθούμε την καθοδήγηση που παρέχεται από τις αρχές.

«Οι σκέψεις μας και οι πιο ειλικρινείς ευχαριστίες απευθύνονται στους άνδρες και τις γυναίκες που εργάζονται ακούραστα για να μας κρατήσουν υγιείς και ασφαλείς κατά τη διάρκεια αυτών των αβέβαιων εποχών».

Αυτό σημαίνει πως η πρεμιέρα του πρωταθλήματος μετατίθεται για το Γαλλικό Grand Prix στο Le Castellet, αν και κρίνεται δύσκολο να γίνει κι αυτός αγώνας._Δ.Μ.

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου