Αγώνες Formula 1

F1: Αναρρώνει από τον COVID-19 ο εργαζόμενος της McLaren

Χωρίς συμπτώματα, όντας πλέον στη φάση της ανάρρωσης, είναι ο εργαζόμενος της McLaren που νόσησε από τον κορονοϊό, όπως αποκάλυψε ο CEO της ομάδας, Zak Brown.

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον εργαζόμενο της McLaren, που την περασμένη Πέμπτη διαγνώστηκε με τον κορονοϊό, οδηγώντας τελικά στην απόφαση για ακύρωση του Grand Prix Αυστραλίας.

Ο ίδιος τέθηκε άμεσα σε καραντίνα, μαζί με 14 ακόμα εργαζόμενους της ομάδας που είχαν έρθει σε επαφή μαζί του.

Μάλιστα, στη Μελβούρνη έμεινε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Andrea Stella, για να αναπτερώσει το ηθικό όσων βρίσκονταν σε περιορισμό.

Σήμερα, ο διευθύνων σύμβουλος της ομάδας, Zak Brown, εξέδωσε ανακοινωθέν με το οποίο ενημερώνει πως η κατάσταση της υγείας του έχει βελτιωθεί σημαντικά, αν και εξ αρχής ήταν ήπια η συμπτωματολογία του, και πλέον περνά στη φάση της ανάρρωσης:

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να αναφέρω ότι το μέλος της ομάδας μας που είχε νοσήσει από τον ιό, αναρρώνει καλά και τα συμπτώματα έχουν εξαλειφθεί, ενώ και όσοι βρίσκονται σε καραντίνα είναι σε καλή διάθεση.

«Η στήριξη που λαμβάνουν από τους συναδέλφους τους, τους συνεργάτες μας, τα μέλη της κοινότητας της F1 και τους οπαδούς από όλο τον κόσμο είναι φανταστική και οι ευχαριστίες μας απευθύνονται σε όλους»._Δ.Μ.

Με τα νέα κίνητρα για την ηλεκτροκίνηση:

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου