Αγώνες Formula 1

F1: Αποχωρούν από τη Haas οι Romain Grosjean και Kevin Magnussen

Η ομάδα της Haas έκανε γνωστό πως οι Romain Grosjean και Kevin Magnussen θα αποχωρήσουν από αυτήν με το τέλος του 2020.

Τα συμβόλαια αμφότερων των τωρινών οδηγών της Haas έληγαν με το πέρας της φετινής σεζόν, κι η παραμονή τους σε αυτήν κρινόταν αμφίβολη ήδη από τα μισά του πρωταθλήματος.

Η επίσημη ανακοίνωση από μεριάς της ομάδας σήμερα, 22/10, έρχεται να επιβεβαιώσει αυτό που ήταν πλέον κοινό μυστικό: Romain Grosjean και Kevin Magnussen αποχωρούν από την αμερικανική ομάδα, και πιθανότατα και από τη Formula 1.

«Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τον Romain, όσο και τον Kevin για την σκληρή δουλειά που κατέβαλα και την αφοσίωση που έδειξαν στη Haas F1 Team τα τελευταία χρόνια,» δήλωσε ο επικεφαλής της ομάδας, Guenther Steiner.

Ο μεν Grosjean βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Peugeot Sport για μία θέση στο πρόγραμμά της στο WEC. Για τον Δανό, μία εναλλακτική αποτελεί το IndyCar, που έχει γίνει προσφιλής προορισμός για αρκετούς οδηγούς που αποχωρούν απ'την F1.

Τώρα, για την μία εκ των δύο θέσεων στη Haas, το ρεπορτάζ αναφέρει πως φαβορί είναι ο Nikita Mazepin, οδηγός της Formula 2 και γόνος πλούσιας Ρωσικής οικογένειας. Είναι σαφές το χρηματικό δέλεαρ για την ομάδα του Gene Haas._Δ.Μ.

Ψηφίστε το πιο όμορφο sport coupe των τελευταίων 50 ετών. Προσοχή, δεν αναζητούμε το καλύτερο αλλά το πλέον όμορφο από το 1970 μέχρι σήμερα.

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου